Starboard Aluminium SuperCruiser Evolution
Starboard Aluminium/Carbon SuperCruiser Evolution i gruppen Foil / Foil Vindsurfing / Hydrofoil Vindsurf hos Surfspot Sweden AB (SUPERCRUISEREVO-ALUMINIUM)
Starboard Aluminium/Carbon SuperCruiser Evolution

Starboard Aluminium/Carbon SuperCruiser Evolution

13497 SEK
15999 SEK
Mer information
Artnr: SUPERCRUISEREVO-ALUMINIUM
 
Lägg i kundvagnen
 • Produktinformation
  • Vår bästsäljare. Foilar även i låg fart och hjälper dig att enklare foila genom jippar och 360. En av den roligaste och mest manövrerbara foil som finns för vindsurfing. Fungerar perfekt även med små segel och mindre brädor. Funkar även med vingfoil om du har en bräda som klarar deep tuttleboxfoil.


   Mast: 85cm V5 aluminium mast
   Frontvinge: SuperCruiser 1700 Evolution C300 front wing
   Bakvinge: 330 C300 tail wing
   Fuselage: 102 Classic Evolution fuselage.
  • Leverans och frakt
  • OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  omdömen

  1 omdömen
  Mattias Franzén 2023-02-02

  Jag började Vindfoila 2021. Mitt val föll på Supercruiser och en Foil-X. Riktigt bra kombo att börja med då Supercruisern lyfter dig tidigt med små segel. Den är förhållandevis stadig i luften och har riktig låg lägsta fart innan den stallar och det är en klar fördel när du skall börja gippa. Den är också riktigt rolig att leka med i vågor och det behövs inte alls stora vågor för att man skall börja känna den där känslan av att det är vågen som bär dig framåt och inte vinden. Har du tänkt att börja hoppa så skulle jag nog välja en foil med lite högre fart. Mitt betyg är 5 av 5 men det bygger på att du skall ha den som en nybörjare/lek-foil.

  Visa fler

  Se fler varor

  Andra köpte även