Om oss

Om Surfspot

Affärside

Priset är viktigt men det finns samtidigt ingenting som är så enerverande som när prylarna går sönder och man blir ståendes på stranden när vännerna far runt med stora leenden ute på fjärden. Därför har vi valt att bara arbeta med produkter från kvalitetsleverantörer. Det är du som kund hos SurfSpot som skall ha leendet. SurfSpots affärside är att sälja vattensportutrustning och tillbehör till outletpriser. Genom att minska antalet led mellan tillverkare och köpare samt köpa upp överskotts produktion så vill vi se till att det finns vattensportutrustning för alla plånböcker.


Historia

Idén till SurfSpot startades våren 2005 när det återigen var dags att uppgradera vindsurfingutrustningen inför vår-debuten i Haga park på Öland. Prisnivåerna i butik stämde tyvärr inte riktigt med plånboken så vi beslöt att blicka ut i världen för att hitta ett billigare sätt. Sedan dess har vi etablerat kontakt med flertalet leverantörer, alla med den gemensamma nämnaren att de kan leverera kvalitetsprodukter till lägsta möjliga pris.

Fler och fler konsumenter upptäcker hur enkelt och bekvämt e-handel är. Vår webbshop har alltid öppet och här har du tillgång till vårt kompletta sortiment och hittar uppdaterad information om produkter, och priser. Vår ambition är att erbjuda dig som kund många och säkra betalningsalternativ, och dessutom ger vi våra kunder möjlighet att dela med sig av sina produkt- och köperfarenheter till andra konsumenter.

Du når ordermottagning på orderhantering@surfspot.se och kundtjänst på info@surfspot.se. Huvudbutiken finns på Jägerhorns väg 8 i Kungens Kurva, Stockholm. Butiken kan man ringa under öppettiderna på telefon 08-7101600. Där kan du även hämta produkter om du föredrar det. Hör bara av dig innan för att stämma av tid.

Vi är mycket intresserade av dina synpunkter, idéer eller förslag till förbättringar. Vi hjälper även gärna till om du vill ha tips och rådgivining inom surfprylar eller kanske vindsurfing och kitesurfing i allmänhet. Skulle olyckan vara framme så har vi även reparationer av brädor, kontakta info@surfspot.se

Vi lovar att vi skall göra vårt bästa för att du skall hitta det du söker hos oss.


SurfSpot Sweden AB
Org.nr: 556831-7662
Postadress: Åldermansvägen 6, 141 39 Huddinge.

Besöksadress: Jägerhorns väg 8, 14175 Kungens Kurva.

Telefon Butik: +46 8-710 1600 (i butiken prioriterar vi kunden som besöker oss så maila om du inte får svar så svarar vi så fort vi kan)
Telefon Orderansvarig: +46 72 172 4569
Telefon Mattias (VD och inköp): +46 70 710 2903

E-post orderfrågor: orderhantering@surfspot.se

E-post övriga frågor: info@surfspot.se

Plusgiro: 580135-2
Bankgiro: 707-5070

Några av oss som jobbar här

Urban Lindqvist

Jag har jobbat med det mesta på Surfspot sen 2009 och arbetar numera mest med administration och backoffice. Dock så är min absolut viktigaste arbetsuppgift att se till att personalen har en jämn blodsockerkurva och det gör jag genom att fylla hyllorna med kaffe, läsk och fikabröd. Jag har vindsurfat av och till sedan början av 90-talet och seglar gärna både fort på slalomprylar och bump & jump med freestylewaveprylar. Jag kan även grunderna i kite och har snowkitetat en del.

Favoritspot: Sandviken på Gotland, otroligt sköna vågor.
Favoritsurfpryl: Starboard Isonic, har inte seglat nån skönare slalombräda.


Mattias Gunnarsson

Jag är grundare och VD på Surfspot. Jag startade Surfspot 2007 bakom soffan i en 2:a på södermalm i Stockholm, känns otroligt att det gått så snabbt och vi idag har 11 anställda totalt inklusive extrapersonal. Dagligdags jobbar jag mycket med leverantörskontakter men har även mycket kundkontakter via mail. Exempelvis fixar jag offerter på lite större paket. Jag är även backup om det är lite krångligare tekniska frågor på Vindsurf, Kite och SUP. Vindsurfat sen -86 så det är huvudsporten men älskar kite både på snö och vatten och sommartid blir det mycket SUP då en uppblåsbar alltid ligger beredd i bakluckan.

Favoritspot: Fårö på Gotland.
Favoritsurfpryl: Just nu är det nog Starboard Windsup. Småkidsen gör att den blir den mest använda prylen. Men Eleveight RS och Starboard Carve ligger också bra till.


Christian Rehnwall

Jag är butikschef på Surfspot. Jag har varit med sen 2015 och gjort det mesta inom Surfspot. Jag älskar kaffelatte och skadar mig ofta på skateboard så troligen har jag en gipsad arm eller fot när du träffar mig. Förutom att ratta butiken tar jag även hand om IT frågor som gamla IT konsult. Jag är även Surfspots vindsurfingspecialist så har du knepiga vindsurfingfrågor är det mig du skall prata med. Jag fixar även de flesta offerter till dem som vill göra lite större inköp.

Favoritspot: Klitmöller
Favoritsurfpryl: Starboard Kode och allt som har med foil att göra