SUP brädor| Köp stand up paddleboard – Surfspot

SUP bräda (Stand up paddle boards)

Här hittar du supbrädor för alla utövar, allt från racesupbrädo, fors-sup, vågsup till touring- och allroundsup för alla storlekar av plånböcker.  Vi har även sup som du kan segla med. Vi säljer sup från världsmarknadsledande Starboard som både leder utvecklingen när det gäller topprestanda och bästa miljöval. Red Paddlel är ledande på uppblåsbara sup och kända för sin kvalite i detta segment. Vi har även sup från svenska märken som Black Cat, Kona och Whitespot. Vill du ha toppkvalite men lite lägre pris så skall du spana in Shark sup och Whitespot. 

  • Allround-SUP passar både plattare vatten och vågor och kan användas till lite av varje, så som till exempel vid lunchturer, som badplattform eller till enklare vågsurf.
  • Touring-SUP är för dig som vill kunna ta dig en längre distans. Kursstabila supar som har bra glid och riktningsstabilitet. Denna bräda är ofta smalare och längre än allroundsup.
  • Race-SUP är en paddelbräda för dig som vill ha maximal fart och acceleration. Racebrädor är ganska smala för att ge maximal fart och kräver därför mer balans och erfarenhet att paddla.
  • Våg-SUP för dig som vill surfa i vågor. Dessa brädor är ofta breda och lite kortare för maximal manöverförmåga.
  • Vind-SUP innebär att du både kan paddla och vindsurfa din vindsupbräda.
  • Yoga-SUP är bredare och stabilare än genomsnittet för att ge bättre balans under yogaövningar på vattnet. De har också ofta en mjukare yta för att ge bättre grepp och komfort.

Du kan filtrera dig fram i underkategorierna nedan.

Vill du ha mer info kring sup så hittar du dem längst ner på sidan.Visa filter Dölj filter
SUP kategorier
Varumärken
I lager
SUPGUIDE
0 SEK
Köp!
Info
Whitespot SUP 10 6 x 32 (mässex)
2797 SEK
5998 SEK
Köp!
Info
SUN 14.0 Zenit
4499 SEK
10499 SEK
Köp!
Info
Exocet Discovery 10 8 package
4697 SEK
6999 SEK
Köp!
Info
Exocet Discovery 11 6 package
4897 SEK
7199 SEK
Köp!
Info
Exocet Discovery 12 6 package
4997 SEK
7499 SEK
Köp!
Info
SUN 11.4 Spirit Termo
4999 SEK
10490 SEK
Köp!
Info
Unifiber Oxygen iWindSup 10 7 FCD
6897 SEK
8649 SEK
Köp!
Info
1  2  3  4 Nästa »

Hård eller uppblåsbar supbräda?

Ett viktigt beslut du måste ta när du köper stand up paddle board är om din SUP ska vara uppblåsbar eller hård (fast). Generellt kan man säga att ju styvare supbräda du har, desto bättre glid får du. Med en fast bräda ser du till att kraften överförs från paddeln till brädan på ett så effektivt sätt som möjligt. Har du begränsade möjligheter transportera och förvara en fast sup kan en uppblåsbar SUP bräda vara ett bra alternativ. En uppblåsbar är lättare att förvara i bilen, båten eller förrådet då de går att få ner till en ryggsäcks storlek. Uppblåsbara SUP:ar är dessutom hållbarare än hårda när det kommer till att landstiga på steniga stränder och klippor.

Vad ska jag tänka på när jag ska köpa SUP bräda?

Vill du ha en stand up paddleboard som fungerar bäst för det du tänkt göra så kan det vara bra göra lite research innan köp. På Surfspot har vi över 12 års erfarenhet av SUP och kan därför dela med oss av mängder av tips, råd och kunskap. 

Har du funderingar kring val av sup bräda eller tillbehör och kringutrustning?  Tveka inte kontakta oss på info@surfspot.se. Du är också välkommen till vår fysiska butik på 600 kvm i Kungens kurva i Stockholm.

SUP har på kort tid blivit Sveriges snabbaste växande vattensport och passar alla i familjen. Vi på Surfspot har sålt SUP brädor i över 12 år och har sedan dess samlat på oss mängder av erfarenhet och kunskap. Vi har valt att ta in varumärken och produkter som vi tycker håller hög kvalitet och valt bort många paddelbrädor som vi inte tycker håller måttet. Vi har SUP brädor från marknadsledande tillverkare Starboard, Red Paddle, och Tahe (fd Bic) samt från svenska märken som Black Cat, Kona och Whitespot mfl.

Här hittar du SUP brädor som matchar allas behov av prestanda, kvalitet och pris. Vi har uppblåsbara supar om du vill ha en tålig bräda som är lätt transportera och förvara eller fasta supar om du vill ha maximal prestanda. Du kan sortera på kategorierna nedan genom filtret. Vi testar alla supar, och säljer inget som vi inte själva skulle vilja paddla. Förutom test på vattnet gör vi även regelbundna tester i butiken på allt från styvhet hos uppblåsbara supar till val av paddel.