Kitekurser

Gå Kitekurs

I samarbete med Båstad Kite och Stockholm Kiteboardcenter och Blekingsurf kan vi erbjuda några av de bästa instruktörerna i landet. Som elev hos dessa skolor har du även rabatt på kiteutrustning hos SurfSpot. 

Kitekurser hos Båstad Kite

Hos Båstad Kite har du möjlighet att gå en säker och gedigen kitekurs. Båstad Kite erbjuder både kurser och uthyrning av Kites. Vill du gå en riktigt bra kitesurfing kurs så kan vi varmt rekommendera Båstad Kite! För med info i denna länk: https://bastadkite.se/Kitekurser hos Blekinge Surf

Ola Thomasson är en erfaren och duktig instruktör i superfin kitemiljö i Blekinge. Vi kan varmt rekommendera både för blekingebor och sommargäster.

https://blekingesurf.se/


 

Kitekurser hos Kiteboardcenter i Stockholm, Öland, Gotland

Kiteboardcenter är en av Sverige största kiteskolor. Med över 14 års erfarenhet av kite och 290 utbildningsdagar per år är det den i särklass mest erfarna kiteskolan i Stockholm och på östkusten.

Med ett team av flera licensierade instruktörer och assistenter står de redo för att hjälpa dig med allt för din kitesurf. Här kan du prova på kite, gå nybörjarkurs, ta avancerade lektioner, företagsevent, privat coaching, demo, rådgivning och mycket mer. Hos Kiteboardcenter får du den support och stöd som du behöver genom hela din kitekarriär. 

http://www.kiteboardcenter.se