Handla från andra länder

Handla från andra länder

Att beställa från EU länder som Danmark och Finland

På SurfSpot.se ingår alltid moms i det angivna priset. Eftersom Danmark t.ex är ansluten till EU, behöver du inte betala ytterligare avgifter eller moms. Vi levererar alla produkter och tillbehör med Posten eller DHL. Normal leveranstid från SurfSpot.se är 1-3 arbetsdagar på lagervaror, leveranstider för icke lagervaror är något längre. Till Danmark och Finland kan du betala mot faktura eller via kort eller internationell överföring. Fraktpris 199:- för paket under 80 cm x 50 cm x 40 cm. För större paket kontakta oss på info@surfspot.se för offert.

Att beställa från Norge

Eftersom Norge inte är med i EU får du som beställer från Norge alla priser exklusive den svenska momsen på 25 procent. Om du vill se priserna i webbutiken utan moms så kan du logga in dig och registrera din norska adress dit varorna skall skickas. Då syns alla priser i webshoppen utan moms. Även om du inte registrerar konto kommer momsen dras av när du väljer Norge som land vid utcheckning. Som norsk kund kan du behöva betala för införselavgift och eventuellt tullavgift/gebyr och sedan den norska momsen på 25 procent när varorna passerar gränsen. De flesta varor har dock 0% i tull mellan Sverige och Norge enkligt handelsavtal.

Fraktkostnaden till Norge är 299 SEK + moms förutsatt att varan inte är skrymmande. Det innebär att maxmåttet får vara 80 cm x 50 cm x 40 cm och varorna får ej väga över 30 kg. Skulle varorna vara större än detta så gäller annat pris, då tar vi kontakt med dig innan leverans för att du skall kunna godkänna fraktpriset.

Leveransen till Norge tar frakten oftast 3-5 arbetsdagar. Införtullningen tar också några dagar men inget vi kan kontrollera utan sked i dialog med mottagaren. Vi fyller alltid i nödvändiga tulldeklarationer du behöver.

Till Norge kan du betala mot faktura eller via kort eller internationell överföring.

Betalsätt till Norge, Finland, EU och Danmark


Kortbetalning, 0 kr

Väljer du att betala mot bankkort/Betalkort så tillkommer det ingen extra avgift. Vi accepterar för närvarande VISA och MasterCard. När du betalar med kontokort hanteras betalningen av vår betalningspartner Svea som är en stor betalpartner i Sverige och har full kortsäkerhet.

Internationell överföring, 0 kr

Inom EU och ofta även i Norge är det gratis att göra en internationell överföring till Sverige. Därför kan du betala till oss på samma sätt som du betalar dina vanliga räkningar i din internetbank. Du gör en såkallad internationell betalning. Där anger du IBAN, och Bic/Swift kod så kommer pengarna till vårat konto inom någon dag och vi kan då skicka ut varorna.

Faktura, 49 kr

Som kund kan du välja att betala med faktura. Du får 10 dagars kredittid och din faktura skickas ut via e-post för att spara på miljön. Om du inte betalar fakturan i tid, skickas en lagstadgad påminnelse med avgift om 50 kr. Dröjsmålräntan är standard enligt räntelagen. Kostnaden för faktura är 49 kr extra och kostnaden täcker kreditkontroll och administration. Samtliga fakturaordrar genomgår en sedvanlig kreditupplysning innan köpet godkänns. Om Svea inte godkänner din faktura kan du som kund självfallet fortfarande handla med bank/kontokort eller med internationell överföring.