SUP - Allt för Stand Up Paddle Boarding

SUP (Stand up paddle board)

SUP har snabbt blivit den snabbast växande vattensporten. SurfSpot är förmodligen den butik i Norden som har störst utbud för dig som vill utöva denna sport. 

I utbudet finns en stor mängd brädor och paddlar för olika behov och åkstilar. Därtill har vi SUP-tillbehören som du kan tänkas behöva. Det handlar dels om utrustning så som flytvästar för SUP och våtdräkter för SUP, men även tillbehör så som boardbags och SUP-vagn. Utöver det har vi även produkterna du behöver för att förlänga livet på din SUP-bräda. Exempelvis handlar det om reservdelar till SUP eller reparationskit för att laga din trasiga uppblåsbara SUP.

Du kan filtrera dig fram till den underkategori du är intresserad av nedan.
  Visa filter Dölj filter
  Kategorier
  SUP brädor SUP paddlar SUP tillbehör Uthyrning SUP
  I lager
  FCS fin key
  29 SEK
  Köp!
  Info
  Mystic The Fisherman Cap Black
  459 SEK
  539 SEK
  Köp!
  Info
  FCS fenskruv
  25 SEK
  Köp!
  Info
  STX Sup Leash Coil 10 fot
  197 SEK
  349 SEK
  Köp!
  Info
  Aquasure SR
  109 SEK
  Köp!
  Info
  Ion Carry Belt
  169 SEK
  Köp!
  Info
  Leech X2 Dusk
  497 SEK
  999 SEK
  Köp!
  Info
  ARIINUI Boardbag SUP
  fr. 1097 SEK
  fr. 1399 SEK
  Sideon Sup Strap
  269 SEK
  Köp!
  Info
  Roam Leash SUP 8 fot 8mm Black
  387 SEK
  469 SEK
  Köp!
  Info
  1  2  3  4  5  6  7  8  ..15 Nästa »

  Vad är SUP?

  SUP står för stand up paddling och är en sport som blivit mycket populär på kort tid. För många är SUP den första vattensporten man prövar på. Anledningen är att det är en sport som både rolig och lätt att komma igång med. Sporten går ut på att utövaren står på en SUP bräda och tar sig framåt med hjälp av en paddel.

  Var kan man paddla SUP?

  Man kan utöva SUP i stort sett alla vattendrag; hav, sjöar och åar. Det går bra att paddla både i vatten där det förekommer och inte förekommer vågor. Paddling i vatten utan vågor ger ofta väldigt bra träning. Paddling i vågor kan istället göra det lite mer spännande och actionfyllt. Många ser även SUP som ett trevlig utflykt en sommardag. För dig som är intresserad av att åka SUP på semestern har vi på Surfspot satt samman en guide med de 4 bästa resmålen för SUP.