SUP - Allt för Stand Up Paddle Boarding

SUP (Stand up paddle board)

SUP har snabbt blivit den snabbast växande vattensporten. SurfSpot är förmodligen den butik i Norden som har störst utbud för dig som vill utöva denna sport. 

I utbudet finns en stor mängd brädor och paddlar för olika behov och åkstilar. Därtill har vi SUP-tillbehören som du kan tänkas behöva. Det handlar dels om utrustning så som flytvästar för SUP och våtdräkter för SUP, men även tillbehör så som boardbags och SUP-vagn. Utöver det har vi även produkterna du behöver för att förlänga livet på din SUP-bräda. Exempelvis handlar det om reservdelar till SUP eller reparationskit för att laga din trasiga uppblåsbara SUP.

Du kan filtrera dig fram till den underkategori du är intresserad av nedan.
  Visa filter Dölj filter
  Kategorier
  SUP brädor SUP paddlar SUP tillbehör Uthyrning SUP
  I lager
  Base Rechargeable SUP Pump
  1799 SEK
  2199 SEK
  Köp!
  Info
  FCS fenskruv
  25 SEK
  Köp!
  Info
  Leech H4X
  449 SEK
  699 SEK
  Köp!
  Info
  STX Sup Leash Coil 10 fot
  157 SEK
  349 SEK
  Köp!
  Info
  GA Flex Patches (SUPlagning)
  119 SEK
  119 SEK
  Köp!
  Info
  Ascan SUP Coil Leash
  247 SEK
  349 SEK
  Köp!
  Info
  Starboard Day bag
  fr. 1097 SEK
  fr. 1498 SEK
  Starboard Tiki Fin Key (FCS)
  29 SEK
  39 SEK
  Köp!
  Info
  FCS fin key
  29 SEK
  Köp!
  Info
  Shark vattentätt mobilfodral
  57 SEK
  219 SEK
  Köp!
  Info
  1  2  3  4  5  6  7  8  ..16 Nästa »

  Vad är SUP?

  SUP står för stand up paddling och är en sport som blivit mycket populär på kort tid. För många är SUP den första vattensporten man prövar på. Anledningen är att det är en sport som både rolig och lätt att komma igång med. Sporten går ut på att utövaren står på en SUP bräda och tar sig framåt med hjälp av en paddel.

  Var kan man paddla SUP?

  Man kan utöva SUP i stort sett alla vattendrag; hav, sjöar och åar. Det går bra att paddla både i vatten där det förekommer och inte förekommer vågor. Paddling i vatten utan vågor ger ofta väldigt bra träning. Paddling i vågor kan istället göra det lite mer spännande och actionfyllt. Många ser även SUP som ett trevlig utflykt en sommardag. För dig som är intresserad av att åka SUP på semestern har vi på Surfspot satt samman en guide med de 4 bästa resmålen för SUP.