Ocean Tierra glasögon för vattensport
Ocean Tierra glasögon för vattensport i gruppen Vindsurfing / Tillbehör Vindsurf / Solglasögon hos Surfspot Sweden AB (Oceantierra)
Ocean Tierra glasögon för vattensport
Ocean Tierra glasögon för vattensport

Ocean Tierra glasögon för vattensport

799 SEK
1389 SEK
Mer information
Artnr: Oceantierra
 
Lägg i kundvagnen
 • Produktinformation
  • Stilrena solglasögon från premiummärket Oceas Sunglasses. Speciellt anpassade för vattensport. Förutom att ha en polariserad lins och vara stöttåliga och reptålig så har den en unik feature. Man kan snäppa på och av en ram, med den påkopplad flyter glasögonen och blir extra täta för vattensportbruk, med ramen avknäppt blir de lätta och smidiga och perfekta för vanligt landbruk. 

   Ocean Tierra solglasögonen är ett par lätta solglasögon som passar perfekt för vattensport. De har polariserade grå linser som är ventilerade längs den bakre kanten för att förhindra imma. De är lätta, bekväma och snygga nog att bäras som ett vardagligt par solglasögon.

   Vadderingsskummet hjälper till att ge dina ögon mer skydd mot vinden och gör även att glasögonen flyter om du råkar tappa dem vid en krasch på vattnet. Om du inte är van vid att bära ögonskydd på vattnet kan vattensportglasögon ge en otrolig lättnad från sol, bländning och vind. De polariserade linserna eliminerar verkligen bländningen från vattnet, vilket gör att vattnet ser mycket klarare ut

   Under en session rapporterade vår testare en mindre mängd imma, men för att vara rättvisande inträffade detta en ovanligt varm dag i kallt vatten, förhållanden som sannolikt orsakar imma. För nästa session applicerade vår testare en anti-dimmspray på linserna och rapporterade ingen mer imbildning

   Obs. avviker aningen från bilden, uppdaterad modell 2023. Se bild.

  • Leverans och frakt
  • OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner. Du måste vara inloggad för att kunna publicera en recension.

  Se fler varor

  Andra köpte även