Surf lock lås för nycklar
Surf lock lås för nycklar i gruppen Vindsurfing / Tillbehör Vindsurf / Övrigt Vindsurf hos Surfspot Sweden AB (surflock)
Surf lock lås för nycklar

Surf lock lås för nycklar

499 SEK
Mer information
Artnr: surflock
 
Lägg i kundvagnen
 • Produktinformation
  • Mycket bra pryl som gör det möjligt att låsa fast din bilnyckel när du är ute och surfar.

   Detta lås är den idealiska lösningen på ett urgammalt problem. Det är inte säkert att lämna bilnycklarna gömda någonstans på bilen, insvept i en strandhandduk eller under en keps. Det är känt att tjuvar letar igenom fordon som står parkerade vid stränder och letar efter bilnycklar och startspärrar som har lämnats utan uppsikt. Surf Lock kan enkelt fästas på olika platser på din bil, vilket ger en säker plats att förvara dina bilnycklar eller startspärr. När det inte används är låset tillräckligt litet för att förvaras i handskfacket på din bil.

   Surf Lock är idealiskt för surfare och simmare, människor som är ute och promenerar och joggar, åker båt och fiskar. Den kan fästas vid fästet på ditt fordon, ditt takräcke, hjul eller släp och är perfekt när du behöver lämna din bil men inte kan eller vill bära med dig dina nycklar. Bilstartspärrar kan vara mycket bekväma men när de väl hittats av fel person kan de enkelt användas för att komma in i ditt fordon och stjäla dina tillhörigheter. Detta är tyvärr en vanlig företeelse på våra lokala stränder. Bli inte en statistik. Ta säkerheten på allvar med Surf Lock och låt dig inte titta på din surfbräda när någon kör iväg i din bil!

   Varan kan avvika något från bilden.
  • Leverans och frakt
  • OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner. Du måste vara inloggad för att kunna publicera en recension.

  Se fler varor

  Andra köpte även