Whitespot Familypack 2x SUP 10 6 x 32 (uppblåsbar)
Whitespot Familjepaket 2x SUP 10 6 x 32 (uppblåsbar) i gruppen SUP / SUP brädor hos Surfspot Sweden AB (wsfamily106)
Whitespot Familjepaket 2x SUP 10 6 x 32 (uppblåsbar)
Whitespot Familjepaket 2x SUP 10 6 x 32 (uppblåsbar)
Whitespot Familjepaket 2x SUP 10 6 x 32 (uppblåsbar)
Whitespot Familjepaket 2x SUP 10 6 x 32 (uppblåsbar)

Whitespot Familjepaket 2x SUP 10 6 x 32 (uppblåsbar)

6399 SEK
11996 SEK
Mer information
Artnr: wsfamily106

Antal:

Lägg i kundvagnen
 • Produktinformation
 • Delad glädje är dubbel glädje. 2x  kompletta set av Whitespot populära 10'6.a. Whitespot 10'6 är en mycket hållbar och lättpaddlad allroundmodell tillverkad med fusion teknologi som ger mycket hög kvalite i alla fogar. Denna sup väger bara 8,3 kg. Vi tycker den passar bäst för dig som är nybörjare under 105 kg eller mer avancerade under 120 kg. Måtten är 10 fot och 6 tum lång och 32 tum bred och 6" tjock och volymen 305 liter vilket ger god bärighet. Denna storlek har allround fokus, bra balans mellan kursstabilitet och glid samtidigt som den är lätt att manövrera. Passar både lunchturer som manövrar i viken eller yoga. Det ingår 2x uppblåsbar bräda, 2x fena, 2x väska, 2x högtryckpump och 2x reparationskitt. Även 2x Paddel med växel och 2x leash.


  Specifikation:

  Längd 10’6” (305cm)

  Bredd 32” (81cm)

  Tjocklek 6” (15cm)

  Vikt 8.3kg

  Volym 305 litres

  Egenskaper:

  Högtrycksventil.

  Handtag på rätt ställe som gör en enkel bära.

  1st D-ring under nosen så du kan bogsera.

  1st D-ring i aktern för att fästa leash.

  4st D-ring på fördäck för att lasta matsäck, packning.  

  50 PSI drop stitch material,

  Fusion teknologi.

  Rekommenderas för max 15 PSI


  Jonas presenterar Svenskdesignade Whitespot Sup. 
  Lite info om Whitespot och hur de tillverkas.


  Budget supar görs ofta i billigaste möjliga fabrikerna i Kina, där är teknologin på låg nivå, hundratals personer (oftast utan skyddsmask), skär ut och limmar ihop hela suppen manuellt. Man limmar med miljöfarliga lim och använder billigast möjliga PVC som har sämre hållbarhet, mer stretch och sämre för miljön. Limmerna skiftar i kvalite, först kan det vara 100 supar som håller ihop bra, sen kan det komma 100 som är klart sämre. Dessa fabriker och märken har vi valt bort, men de säljs tyvärr i jätte volymer på lågprisvaruhus och vissa webbutiker.

  De bästa fabrikerna som har hög nivå, med svets för fogar, fusion teknologi (värme och tryck), De använder ej barnarbete och de uppfyller alla internationella miljökrav där visa PVC, Lim, kemikalier mm ej får användas. Alla arbetare bär skydd och produktionen och kvalitetskontrollen är proffsig nog att få tillverka till marknadsledare som har höga krav och är måna om sina varumärken.

  Whitespot tillverkas av en av de fina fabrikerna med hårda miljökrav och bra kvalitetstänk. De flesta modeller de gör kostar ca 8000-12000 till kund. Whitespot är den lägst specade modellen de har i sin tillverkning, de kan ej göra enklare i denna fabriken. Så den är inte lika styv som 10.000:- modeller men den har tydligt högre kvalite och mycket bättre för miljö och arbetare än de 2500-3500:- supar som numera förekommer i varenda varuhus.

  Suparna är Specade till max 15 PSI och har 2 lager i railen och 1 på däck + deskpad, det går säker pumpa mer men denna fabrik vill inte lova mycket och leverera lite utan hellre tvärtom och det tycker vi är bra. Det är stor skillnad mellan olika supar som klarar 15 PSI, har de mjuk PVC och enklare drop stitch eller hårdare PVC och bättre drop stitch kan en 15 PSI sup bli allt från superbra även för 130 kg stående paddlare till nästan inte paddlingsbar för stående paddling över 70 kg.

  Vi har sålt supar från denna fabrik i 5 år nu och har extremt få reklamationer. På vissa märken vi testat har vi haft 20-30% reklamations grad och som en konsekvens tagit bort dem ur sortimentet så det är rätt unikt att de hållér såhär bra.

  Vi kör själva Whitespot mycket, Vi har vi varit ute på flera långturer med just Whitespot,  85kg paddlare plus och packning på 20 kg. Fungerar perfekt.

 • Leverans och frakt
 • OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

  Klicka här för att läsa mer om frakter.

omdömen

0 omdömen

Den här produkten har inga recensioner. Du måste vara inloggad för att kunna publicera en recension.

Se fler varor

Andra köpte även