Våtdräkt dam | Köp våt- & surfdräkter för dam | Surfspot

Våtdräkt damer

Hos Surfspot hittar du våtdräkter av dammodell från ledande tillverkare som C-Skins, Mystic, XCEL, Billabong, Ascan, m.fl. Mer info kring våtdräkter för damer hitatr du längst ner på sidan.

Visa filter Dölj filter
Varumärke
Ascan Billabong C-Skins ION Mystic Prolimit Sisstr Soöruz Xcel
Storlek
XXS XS XST S ST M MT ML L LT XL XLT XXL XXXL
I lager
Ascan våtdräktspaket med skor
fr. 2058 SEK
fr. 2328 SEK
1  2  3  4 Nästa »

För att en våtdräkt ska fungera behöver den sitta åt kring kroppen. En tajt passform håller kvar det uppvärmda vattnet inne i dräkten och stänger ute kallare vatten. Detta är det främsta skälet till att man alltid ska välja en våtdräkt anpassad efter ens kroppsform. Våra våtdräkter för dam är specifikt framtagna för att passa kvinnors kroppar och rörelsemönster. Oavsett om du ägnar dig åt SUP, surfing, vindsurfing, kitesurfing, wakeboarding eller simning så kommer du garanterat hitta en dam våtdräkt som passar dig. 

Använd dig av våra filter för att se våtdräkter från specifika varumärken – eller sortera efter pris, popularitet eller namn.

Våtdräkter dam för surfing, simning och mycket mer

Vi är en av Sveriges ledande återförsäljare av våtdräkter för dam, herr och barn. Detta innebär att vi kan erbjuda våtdräkter för alla ändamål. Är du på jakt efter en surfdräkt eller en simvåtdräkt? Tänker du använda den under vinter- eller sommarhalvåret? Våtdräkt i dammodell med korta armar (shorty) eller en heltäckande våtdräkt? 

Som du ser så finns det många valmöjligheter. I tillägg har de olika märkena i vårt sortiment olika sätt att ange storlekar på. Storleksguider till våtdräkter hittar du under produktbeskrivningen på varje produkt.

Är du osäker på vilken våtdräkt du ska välja står vi redo att hjälpa till. Skicka ett mail till oss med längd och kroppsform samt i vilket sammanhang dräkten ska användas så återkommer vi till dig med förslag. 

Vill du läsa på själv så har vi skrivit ihop en guide för vad du behöver tänka på inför köp av våtdräkter

Stort utbud av tillbehör till dam-våtdräkter

Självklart kan vi även erbjuda mängder av extra tillbehör till våtdräkter. För extra värme, kolla in våra underställ, huvor och neoprenhandskar. För ökad bekvämlighet har allt från snygga rashguards till sköna våtdräktsskor i damstorlek

Behöver någon annan i familjen en våtdräkt? Kolla in våra våtdräkter till herr, respektive barn och ungdom.