Xcel Infiniti boot 7mm round toe
Xcel Infiniti boot 7mm round toe i gruppen Våtdräktsprodukter / Våtdräktstillbehör / Våtdräktskor hos Surfspot Sweden AB (xceinfboo7rt)
Xcel Infiniti boot 7mm round toe
Xcel Infiniti boot 7mm round toe

Xcel Infiniti boot 7mm round toe

1099 SEK
Mer information
Artnr: xceinfboo7rt
 
Antal: 
 • Produktinformation
  • För dig som vill ha det bästa. Megavarm surfsko med bra känsla i sulan. 100% limmad och blindsydda sömmar. Round toe betyder att alla tår är i samma utrymme, split toe så är stortån seprarerad vilket ger lite bättre vridkontroll men sämre värme. 

   OBS designen kan variera lite mellan den svaratre sulan och den lite gråare sulan, se minibild. Vissa storlekar är lite dyrare då de är av senare inköp med högre inköpspris.

   Storleksguide 

   5=37 6=38 7=39 8=40 9=41 10=42 11=43 12=44 13=45

  • Leverans och frakt
  • Frakt:

   OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  omdömen

  1 omdömen
  Petter J 2021-05-06

  Varmaste skorna våtskorna jag använt. På vintern är dessa helt outstanding, jag brukar ha med en termos med lite varmvatten som jag häller i och sen på med dessa, fötterna är inte längre ett problem vid vintersegling. Dom e rejält tjocka och det märks, visst tappar man en del känsla men det gör man ju när fötterna blir kalla också. Det enda jag kan komma på på minus sidan är att dom slits ganska fort, och att det är ett visst bestyr att få dom torra.

  Visa fler

  Se fler varor

  Andra köpte även