XCEL 6/5mm Infiniti Hooded Wetsuit
XCEL 6/5mm Infiniti Hooded Wetsuit i gruppen Våtdräktsprodukter / Våtdräkter / Våtdräkt herr / Våtdräkter vår/höst/vinter hos Surfspot Sweden AB (XW20MQ65ZHN0B)
XCEL 6/5mm Infiniti Hooded Wetsuit
XCEL 6/5mm Infiniti Hooded Wetsuit

XCEL 6/5mm Infiniti Hooded Wetsuit

5999 SEK
Mer information
Artnr: XW20MQ65ZHN0B
 
Antal: 
 • Produktinformation
  • Våtdräkten är gjord av ett ultra-stretch neopren vilket ger maximal rörelsefrihet. Neoprenet är ett japanskt limestone nanopren som gör våtdräkten lättare, mjukare, stretchigare, och varmare. Sömmarna är trippel limmade, blindsydda och tejpade med FusionX tejp vilket ger mindre vattenrotation och bättre värmeisolering. Hela dräkten är fodrad på insdan med material som torkar snabbt. Kragen är i enkelneopren för att mindre vatten ska komma in vid halsen. Dessutom är våtdräkten utrustad med en vattentät dragkedja med magnetlås, snabb torkande fibrer, Nexskin vrist- och ankellåsning för att minskad vattenrotation och axlarna består av en panel för maximal rörelsefrihet för axlarna

   Xcel gör även mycket för att deras tillverkningsprocess ska bli så miljövänlig som möjlig. Limmet är helt vattenbaserat och deras färgningsprocess använder tex mindre energi, släpper ut mindre koldioxid och förbrukar mindre vatten. (Dope-Dye-yarn)

   Material

   Fodrad överkropp

   Enkelneopren bröst

   Nytt uppgraderat foder på underkroppen

   100% ultraflex i underkropp

   Nanoprene lite japansk limestone

   Enkelneopren i nacke för minskad vattenrotation

   Miljövänlig färgningsprocess

    

   Design

   Dragkedja med magnetisk stängning

   Skräddarsydd passform

   Flex konstruktion i knän

    

   Konstruktion

   Trippel limmade och blindsydda sömmar

   FusionX tejpade sömmar

   Nexskin handled- och ankel-låsning

   Vattenbaserat lim

   OBS: Denna våtdräkt har en magnetisk dragkedja på bröstet och bör inte bäras av personer med hjärtanordningar

   Se Storleksguide
  • Leverans och frakt
  • Frakt:

   OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  omdömen

  1 omdömen
  Martin Z 2021-03-27

  Köpte XCEL Infiniti 6/5mm förra i början på förra vintern för att förlänga kitesurfsäsongen och det var ett grymt bra beslut! Våtdräkten håller en varm fantastiskt bra i vatten men också ovanför vattnet och står emot vind och kyleffekt mycket bra när man är uppe och kör även efter att ha badat i engradigt vatten titt som tätt! Hade en session i januari på över två timmar där lufttemperatur var minus två grader och vattnet bara någon plusgrad och våtdräkten gör verkligen sitt jobb. Använder endast impact väst för säkerheten till ingen annan förstärkning i form av vindjacka eller underställ har behövts! Rekommenderas mycket varmt! P.s investera gärna i ett par riktigt varma neopren vantar och skor då det är potentiell Akilles häl, för våtdräkten är grym!

  Visa fler

  Se fler varor

  Andra köpte även