Starboard uppblåsbar sup

Starboard SUP

Starboard är marknadsledande inom SUP i världen. De fasta suparna är med världens mäst framgångsrika brädor på världstouren och har vunnit fler tävlingar än något annat varumärke. Nu börjar man bli ledande även på uppblåsbara supar. Vad gör Starboards uppblåsbara brädor så populära?

+ Svetsade fogar. Mycket lättare och hållbarare och dessutom åldersbeständigare, fogarna åldras ej av uv-ljus som limmande. Det tar 10 gånger längre tid att svetsa en sup jämfört med att limma men det är helt klart värt det. Se video som förklarar detta här.

+ Brädan har miljötänk på riktigt. Dels är bagen av återvunnen PET. Leashen av naturligt gummi, pumpens handtag och bas gjord av återanvända fisknät. Och minimalt med lim tack vare svetsade sömmar. Starboard har 10x CO2 klimatneutral produktion (dvs man jobbar på att äta upp all historisk Co2) och delaktig i Plastic offset program. Mer om starbaords miljöarbete här.

+ Bästa kvalité på konstruktionen. Zenkonstruktion betyder att brädan är lättare med Linear dropstitch som är extra lätt och samtidigt tåligare än äldre varianter av dropstritch. Zen har även 2000D sarg ger extra styrka och styvhet. Deluxekonstruktion betyder att brädan är extremt styv, ju styvare bräda ju bättre komfort och bättre glid. Detta åstadkommer man med en exklusivare, svetsad drop stitch (Fusion Woven dropstitch) som gör brädan extra styv och tålig. Deluxe har även 2000D sarg ger extra styrka och styvhet. När vi testat olika brädor är Starbaord delux styvare än allt annat vi testat, se exempelvis detta test här.
Visa filter Dölj filter
Pris
I lager