Starboard Sup 9 6 x 36 River Delux SC (uppblåsbar)
Starboard Sup 9 6 x 36 River Delux SC (uppblåsbar) i gruppen SUP / SUP brädor hos Surfspot Sweden AB (2009210401003)
Starboard Sup 9 6 x 36 River Delux SC (uppblåsbar)

Starboard Sup 9 6 x 36 River Delux SC (uppblåsbar)

8997 SEK
15598 SEK
Mer information
Artnr: 2009210401003
 
Lägg i kundvagnen
 • Produktinformation
  • Starboard är marknadsledande tillverkare av SUP. De arbetar kontinuerligt med att erbjuda produkter av högsta kvalité och miljöfilosofi.

   Starboard River är för dig som vill ha en extra tålig bräda. Passar perfekt för vitvatten och fors men funkerar även bra i vågor och plattvatten. Extra manövrerbar med 9'6 fot lång och hela 36 tum bred. 
   Vad gör starboards brädor så populära?
   + Svetsade fogar. Mycket lättare och hållbarare och dessutom åldersbeständingare, fogarna åldras ej av uv-ljus som limmande. Hittills har vi ingen svetsad starboard som gått upp i en fog (över ca 400 sålda).  
   + Brädan har miljötänk på riktigt. Dels är bagen av återvunnen PET. Leashen av naturligt gummi, pumpens handtag och bas gjord av återanvända fisknät. Och minimalt med lim tack vare svetsade sömmar. Starboard har CO2 klimatneutral produktion och delaktig i Plastic offset program.
   + Bästa kvalité på kosntruktionen. Zenkonstruktion betyder att brädan är lättare med Linear dropstitch som är extra lätt och samtidigt tåligare än äldre varianter av dropstritch. Zen har även 2000D sarg ger extra styrka och styvhet.
   Paketet inkluderar bräda, pump med växel, väska med hjul och leash.
  • Leverans och frakt
  • OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner. Du måste vara inloggad för att kunna publicera en recension.

  Se fler varor

  Andra köpte även