Severne Moto (Freeride/Freerace)
Severne Moto (Freeride/Freerace) i gruppen Vindsurfing / Segel / Nya segel 2023/2024 hos Surfspot Sweden AB (4005230001001M)
Severne Moto (Freeride/Freerace)

Severne Moto (Freeride/Freerace)

Mer information
Artnr: 4005230001001M
 
Antal: 
 • Produktinformation
  • Moto förvandlar två segel till ett enda segel som överskrider prestandagränserna.

   Genom att kombinera hastigheten och stabiliteten hos Overdrive med den lätta användarvänligheten hos Turbo, förenklar Moto alla aspekter av freeride. Ett segel för alla.

   Den höga hudspänningen i kombination med en ram med två kamaxlar / sju läkt skapar tillräckligt med strukturell styvhet för att Moto ska kunna matcha ett slalomsegel för toppfart. Kortare bomlängder matchas med en djupare profil och tävlingsinställd framkant för att öka lyftkraften, minska motståndet och balansera backhandtrycket.

   Med en mycket avsmalnande luffhylsa känns Moto mycket lättare än ett tävlingssegel. Detta gör det enkelt att göra gippar och lättare att starta vatten. Varje designdetalj har utvärderats och utförts baserat på maximal användarvänlighet OCH prestanda. Spräng hela dagen.

   Moto är en direkt ättling till Mach6-racesegelprogrammet och använder XR-konceptet: En Xtended-serie för varje segelstorlek möjliggör större luckor i ditt koger. Välj ditt favoritsegel och hoppa sedan över en storlek upp eller ner för att bredda ditt vindområde.

   Rigga Moto på en RDM-mast och Enigma 160-bom för den ultimata upplevelsen. Tre mastlängder täcker hela Moto-sortimentet. Alla storlekar kan riggas på en enda Enigma 160-bom. Oöverträffad enkelhet.

   STORLEKAR: 4.8 / 5.2 / 5.8 / 6.4 / 6.8 / 7.2 / 7.8 / 8.4

   SPECS

   * Alla storlekar levereras med RDM cambes. Det går att byta till SDM cambers om du vill köra dem med SDM mast.

  • Leverans och frakt
  • Frakt:

   OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  omdömen

  1 omdömen
  Martin Wikner 2024-05-13

  Vilken dröm, lätt i handen och snabbare än mitt gamla racesegel från Gastra. Lätt dra upp ur vattnet och även enkel vattenstarta.

  Visa fler

  Se fler varor

  Andra köpte även

  M2 Neoprenlim
  99 SEK
  Köp!
  Info
  Sko Ascan Fly 5mm
  459 SEK
  529 SEK
  Ascan Thermoglove 3/2mm
  fr. 297 SEK
  fr. 499 SEK