Red Paddle Co 12.0 x 32 Compact Paket
Red Paddle Co 12.0 x 32 Compact Paket i gruppen SUP / SUP brädor hos Surfspot Sweden AB (U3302012022PK)

Red Paddle Co 12.0 x 32 Compact Paket

12690 SEK
19690 SEK
Mer information
Artnr: U3302012022PK
 
Lägg i kundvagnen
 • Produktinformation
  • Red Paddle är en av marknadsledarna på uppblåsbara SUP och orsaken är en väldig styv, hållbar och lätt konstruktion tack vare MSL teknologin. Den är unik för Red paddle och gör brädan 2 kilo lättare och även styvare än normal limning. De kan pumpas upp till 20 psi vilket tillsammans med MSL teknologin ger överlägsen styvhet i klass med icke uppblåsingsbara brädor. Compact går att vika ihop och packa extra kompakt, väskan blir ungefär hälften så stor som en normal SUPväska. 

   Brädan kommer med justerbara bungee-straps som gör att man kan spänna fast föremål på brädan mycket bättre. Dessutom har de uppgraderat sina paddlar med en helt ny design som både är mer hållbar samt effektivare. Deras väskor är också ännu smidigare vilket gör dem lättare att transportera.

   Red paddle lämnar 5 års garanti om du registrerar den online.
   https://redpaddleco.com/red-paddle-co-warranty-guidelines/

   Förutom brädan innehåller paketet följande:

   1 x Titan Pump 
   1 x Väldesignad Transportväska 
   1 x Mobiltelefonväska
   1 x Reparations kit
   1 x Leash
   1 x Paddel 

   Alla kan bygga brädor som väger superlätt men då blir prestanda och hållbarhet lidande. Red Paddle har lyckats bygga en bräda med låg vikt som samtidigt klarar över 20 PSI utan att tappa former och ha magnifik hållbarhet.

   MATERIAL: PVC-plast LÄNGD: 335 cm BREDD:  81 cm TJOCKLEK: 12 cm VOLYM: ca 269 liter  

   1. Robust Gummiduk så ger styrka, hårdhet och hjälper till att bibehålla formen

   2. EVA däck

   3. Special membranet "Air Block" som hindrar läckage -behåller trycket

   4. 10 trådar per tum håller ihop den interna strukturen

    

   TEC AIR

   Tec Air är inte en produkt utan en process. Red Paddle har kollat på hur de tillverkar brådor och genom att fokusera på nyckelområderna i produktionsprocessen har man lyckats tillverka de bästa uppblåsbara brädorna på marknaden. Alla Red Paddles CO brädor är bygda enligt TECAir processen för att garantera bästa möjliga kvalitet.

   Allt börjar med materialet

   Till Red Paddles Brädor används enbart den bästa drop-stich materialet. Drop-Stich är namnet på materialet inuti en uppblåsbar bräda (enkelt uttryckt är det strängar av tråd som går mellan skrov och däck inuti brädan) Red Paddles brädor är bygda med en speciell Hög dencitets Drop-Stich material där det är 10 trådar mellan däck och skrov per kvadrattum (detta ser du om du tittar på en Red Paddle bräda, det finns en massa små gropar på däcket, varje grop är en tråd som går till skrovet). De använder alltså inte en linjär Drop-Stich material, för detta är ett massproducerat material med sämre kvalitet, dvs, det tål inte sama höga tryck. 

   Sanningen om skarven

   Alla Red Paddle brädor är faktiskt 2 brädor i 1. Först så bygger de en komplett bräda och sen så laminerar man på ytterligare ett lager vilket skapar en nästintill bombsäkert skal. Sen så fäster de fenor och EVA däcket på de yttre lagret.

   Skarven mellan däck och skrov är en uppblåsbar brädas svagaste punkt. Det är där som alla lager möts och vart trycket är som högst. 

   Red Paddles brädor har 4 lager sammansatta vid skarven vilket gör dem till de starkaste brädorna på marknaden. De flesta andra brädorna har nämligen bara 1 lager i skarven. De 4 lagrena av material i skarven tar nästa uteslutande bort risken för punktering eller material kolapps. Du skulle tex kunna ta bort de yttre lagret vid skarven och brädan skulle fortfarande fungera som den ska.

   Unik Rocker

   Red Paddle bygger in rocker i sina brädor genom att laminera sina brädor under en Proggresiv Tryck Laminerings Process. De lägger ut brädan först på en specialdesignad form. När de yttre lagret lamineras på brädan går det en rulle med högt tryck över brädan vilket skapar en förbstämd rocker. Brädan lämnas sedan att härda och den progresiva rockern skapas. Alla andra uppblåsbara grädor skapar sin rocker genom att däcket är mindre än skrovet och tvingar därigenom fram en rocker, detta är inget som är positivt när det kommer till glid kontroll och känsla.

  • Leverans och frakt
  • OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner. Du måste vara inloggad för att kunna publicera en recension.

  Tillbehör

  Se fler varor

  Andra köpte även