Kite and Windsurf Guide Europe ENGLISH edition
Kite and Windsurf Guide Europe ENGLISH edition i gruppen Kite / Tillbehör Kite / Kiteböcker och DVD hos Surfspot Sweden AB (kiteandwindsurfgeue2)
Kite and Windsurf Guide Europe ENGLISH edition
Kite and Windsurf Guide Europe ENGLISH edition

Kite and Windsurf Guide Europe ENGLISH edition

499 SEK
Mer information
Artnr: kiteandwindsurfgeue2
 
Lägg i kundvagnen
 • Produktinformation
  • Kite- och vindsurfguide i europa. Ny utgåva.

   Den helt nya KITE- OCH VINDSURFINGSGUIDE EUROPA! Den ultimata platsguiden för kiting och vindsurfing i Europa släpps nu på nytt i en helt reviderad utgåva: Över 40 000 kilometer kustlinje, 17 länder och heltäckande 2 500 platser – det är 50 % fler än tidigare! Den nya Europaguiden är full av exakt lokalkännedom om vind och vågor, plus förhållanden på vattnet och i land. Illustrerad med över 1 200 hisnande bilder från kontinentens ledande surffotografer och detaljerade kartor över varje region, erbjuder den också reseinformation om varje land och dess invånare plus insikter i varje regions kite- och vindsurfscen. Boken innehåller en omfattande översikt över kontinentens meteorologi och oceanografi, och beskriver alla viktiga vädermönster och vindsystem komplett med lokala effekter, statistik, temperaturer och dyningsdiagram. En oöverträffad 464 sidor med information och inspiration, KITE- OCH VINDSURFINGSGUIDE EUROPA är en måste-ha reseguide.

   Utvalda länder: Irland, Storbritannien, Norge, Sverige, Polen, Danmark, Tyskland, Nederländerna, Belgien, Frankrike, Spanien, Portugal , Italien, Grekland, Turkiet, Marocko och Kanarieöarna."

   "Förutom glädjen att återuppväcka vår kärlek till "grand dame" i Europa, höll detta projekt många fler överraskningar i beredskap. Framför allt, efter att ha redan undersökt vårt unika Europa och världsguider en gång trodde vi aldrig att den här reviderade utgåvan skulle bli en så stor uppgift! Ändå har den snabba utvecklingen av våra sporter under det senaste decenniet haft en dramatisk inverkan på så många stränder – och när vi återbesökte dem vi redan kände, dök också fler och nya spots upp. Det var snart uppenbart att en enkel uppdatering verkligen inte var ett alternativ... Nästan tre år senare hade antalet platser vuxit med nästan 50 % till 2 500: allt med bang-up-to-date information och helt nya platskartor. Plus att vi gjorde en razzia arkiv över de bästa surffotograferna på kontinenten igen. Från otroliga 38 000 bilder valde vi ut de bästa 1 200, vilket tar bildkvaliteten till en helt ny nivå. Till slut gjorde all den ansträngningen resultatet ännu bättre. Europaguiden är den ultimata resesällskapet: ta den vart som helst på kontinenten så hittar du alltid rätt plats för din session." KITE- OCH VINDSURFINGSGUIDE EUROPA – en upphetsad publikation!"

  • Leverans och frakt
  • OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner. Du måste vara inloggad för att kunna publicera en recension.

  Se fler varor

  Andra köpte även