Kitekurs

2015-05-20 17:05

Gå Kitekurs

I samarbete med Stockholm Kiteboardcenter i Stockholm, Gusty i Lund och Snowkite Sweden i Grövelsjön kan vi erbjuda några av de bästa instruktörerna i landet. Som elev hos denna skola har du även rabatt på kiteutrustning hos SurfSpot. 

 

Kitekurser hos Stockholm Kiteboardcenter

KITEBOARDCENTER är en av Sverige största kiteskolor. Med över 14 års erfarenhet av kite och 290 utbildningsdagar per år är det den i särklass mest erfarna kiteskolan i Stockholm och på östkusten.

Med ett team av 15 licensierade instruktörer och assistenter står de redo för att hjälpa dig med allt för din kitesurf. Här kan du prova på kite, gå nybörjarkurs, ta avancerade lektioner, företagsevent, privat coaching, demo, rådgivning och mycket mer. Hos KITEBOARDCENTER får du den support och stöd som du behöver genom hela din kitekarriär. 

Uppge "SurfSpot" vid bokning så har du 100 kr rabatt på kursutbudet. http://www.kiteboardcenter.se

 

 

gusty

Kitekurser hos Gusty i Skåne

Hos Gusty har du möjlighet att gå en säker och gedigen kitekurs på Skånska västkusten (Habo Ljung, Lundåkra, Klagshamn, Falsterbo). Gusty erbjuder heldagskurser, tvådagarskurser samt privatlektioner. För bästa fokus på eleven och snabbast möjliga utvecklingskurva så tar Gusty aldrig mer än max 2 personer per instruktör. Vill du gå en riktigt bra kitesurfing kurs så kan vi varmt rekommendera Gusty! 

 

 

 

Snowkitekurs eller Guideadeturer och event med Snowkite Sweden

Hos Snowkitecenter i Grövelfjäll man man både lära sig kite från grunden eller hänga med på lite mer avancerade turer i fjällvärlden. Grövelsjön ligger 30 minuter från Idre fjäll och här finns både Stugor, Hotell, STF Fjällstation och ett liftsystem ned flera nerfarter. Du kan även hyra utrustning i området. 

Kontaktuppgifter

+ 46 (0)70 4434 111

pierre@snowkitesweden.com

http://www.snowkitesweden.com/

 

Snowkiteevent Grövelsjön 2016 from Johannes Poignant on Vimeo.

 

Publicerad i Nyheter Kitesurfingtips av

Mattias Gunnarsson