UNO V2 Kite only with Bag, Strap, Repair Kit
Ozone UNO V2 Kite only with Bag i gruppen Kite / Kitedrakar / Uppblåsbara kites hos Surfspot Sweden AB (UNOV22-5M)
Ozone UNO V2 Kite only with Bag

Ozone UNO V2 Kite only with Bag

Mer information
Artnr: UNOV22-5M
 
Antal: 
 • Produktinformation
  • En kite i tre storlekar som används för träning eller till barn. Som träningsverktyg låter dig öva på allt du behöver göra med en riktig kite, inklusive vattenmomenten som relaunch från vattnet. För barnen så är det en lätt drake som ligger stabilt i luften och låter dem fort få förtroende för sin hantering utav den. Trimmern i draken passar barnens låga vikt när de börjar med brädstarter. Finns i tre storlekar.

   OBS. Bom är inte inkluderad. Vi har rekommenderat bommodeller som passar med denna kitemodell nedan under tillbehör. Vi rekommenderar 45 cm bom men längre fungerar bra det med. 

   Med UNO kommer du snabbare i vattnet, även om du aldrig flygit en kite tidigare. UNO är Ozones uppblåsbara träningskite tänkt för all träning innan man går på de vanliga kiterna, eller för barns hela första karriär. Kiten finns i 2,5m, 4m och 6m. Du använder din vanliga 4-linors depowerbom. De fungerar också perfekt för dig som har skola och vill börja din träning direkt i vattnet. Eller dig som vill lära en kompis kita. Vi rekommenderar vi den större ifall du väger mellan två storlekar. Då kan du gå ut i lite vind och öka allt eftersom förtroendet ökar.

   Trots det låga priset så får du med samma hantverk som du får i alla andra Ozonekiter. Går bara att köpa som kite only.

  • Leverans och frakt
  • Frakt:

   OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner. Du måste vara inloggad för att kunna publicera en recension.

  Se fler varor

  Andra köpte även