Starboard Phantom Race 377 L Carbon Reflex
Starboard Phantom Race 377 L Carbon Reflex i gruppen Vindsurfing / Vindsurfingbrädor / Slalom, Race och Formula hos Surfspot Sweden AB (1010210301004)
Starboard Phantom Race 377 L Carbon Reflex

Starboard Phantom Race 377 L Carbon Reflex

56999 SEK
Mer information
Artnr: 1010210301004
 
Lägg i kundvagnen
 • Produktinformation
  • Starboard och antagligen vöärldens mest framgångsrika och populäraste raceboards. Phantom-serien har dominerat  genom ett antal teknologiska fördelar som fladdermusvingar, snedställda mastbanor och upphöjda rails. På senaste versionen har mastbanan har flyttats 3,5 cm längre bak och centerbordet är närmare mastbanan med 1,3 cm. Denna nya geometri ger dig en mer nervös och taktisk bräda och en högre för som gör att du kan segla snababre över chopp i motvind och komma snabbare upp på railsen. Med den nya mastboxen kan brädan nu även gå snabbarer i medvind genom att segla högre på vattnet och minska våtytan. Starboard har också omarbetat konturerna av den nya 377 för att bli mer inspirerade av 377L, med nya fladdermusvingar som ger mer grepp om fenan. Båda modellerna kommer med ett nytt blått mastspårsystem som är enklare och starkare att använda. Brädan har utbytbara centerbordsläpparna vilket gör dem lätta att underhålla över tid. Byggd i exklusivt i Carbon Reflex Sandwich. Gör dig redo att tävla.
  • Leverans och frakt
  • OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner. Du måste vara inloggad för att kunna publicera en recension.

  Se fler varor

  Andra köpte även