Severne Turbo M4 2022/2023
Severne Turbo M4 2022/2023 (Freeride/Freerace) i gruppen Vindsurfing / Segel / Nya segel 2023/2024 hos Surfspot Sweden AB (401021)
Severne Turbo M4 2022/2023 (Freeride/Freerace)
Severne Turbo M4 2022/2023 (Freeride/Freerace)

Severne Turbo M4 2022/2023 (Freeride/Freerace)

11899 SEK
Mer information
Artnr: 401021
 
Antal: 
 • Produktinformation
  • Letar du efter ett segel som både är lätt i handen och har riktigt bra vindregister så  är Turbo seglet för dig. Buken ligger lågt vilket ger låg tyngpungt, mer kontroll och lättare känsla. Detta segel har 2 cambers och går att köra med både SDM och RDM i alla storlekar förutom 9,2.

   Turbon använder cambers för att förbättra foilstabiliteten och inducera förinställd profil för kraft och konstant körning genom vindbyar och även när det inte blåser något alls. Alla cambers är placerade under bommen för att låsa kraftzonen mycket lågt i seglet där den lättast kan kontrolleras. Svängvikten förbättras också genom att sänka all hårdvara och låta de övre sektionerna böjas och släppas ut fritt. Med färre lattor och mindre aggressiv form än tävlingsseglen är känslan av seglet mycket lättare och mindre låst.

   Turbon kan köras på antingen RDM- eller SDM-master. Otrolig rotation är fördelen på RDM-masten, och ökad stabilitet är fördelen med en SDM-mast. Båda alternativen kommer att ge blixtsnabb hastighet, tidigt lyft och en ultralätt känsla.  Mach-härledda vridmönster förbättrar dramatiskt aerodynamiken för ett snabbare segel. Ökad hudspänning och ett förfinat lattskelett förbättrar stabiliteten och utökar vindområdet.

   Turbo levererar camber-aktiverad freeride-prestanda.
   / MONOFILM BODY – MAXIMAL STABILITET OCH PRESTANDA
   / KEVLAR X-PLY LUFF PANEL – MINIMAL VERTIKAL STRETCH MED HORISONTAL ELASTICITET
   / eM4 FOTPANEL – ÖKAD STABILITET OCH HÅLLBAR 
   / LINE BATTENS
   / RULLCAMBERS

  • Leverans och frakt
  • Frakt:

   OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner. Du måste vara inloggad för att kunna publicera en recension.

  Se fler varor

  Andra köpte även