Ozone Go trainerkite singel skin 1,5 m
Ozone Go trainerkite singel skin 1,5 m i gruppen Kite / Kitedrakar / Trainerkites hos Surfspot Sweden AB (GOV11-5)
Ozone Go trainerkite singel skin 1,5 m

Ozone Go trainerkite singel skin 1,5 m

2199 SEK
2599 SEK
Mer information
Artnr: GOV11-5
 
Lägg i kundvagnen
 • Produktinformation
  • Singel skin trainer som ger väldigt bra flygegenskaper och brett vindregister. GO är framtagen för de som vill lära sig kitesurf och Snowkite och vill ha en bra och responsiv drake att träna med. Här har Ozone tagit med sig sina erfarenheter från sina populära single-skin foilkiter och nyttjat dem för att tillverka en kite där en storlek fungerar från nästan ingen vind alls, hela vägen till över kuling. Den levereras med bom & linor och ett safety-system som fungerar utan att vira upp linorna. Den ger en jämnt tryck och lär dig vart det finns kraft i vindfönstret, hur du styr och hur du placerar den i vindfönstret för olika övningar. Den är lika rolig att använda som den är smidig att ta med sig överallt. 2-linors system inkluderat bom. Färgen är oftast röd men kan variera.


   • Unik design med en enda yta
   • Enkelt att ställa in och flyga med linjer fästa
   • Lätt att använda handledsband
   • Utför i ett brett spektrum av vindförhållanden
   • Ingen tidigare kiteupplevelse krävs
   • Lätt och kompakt för enkel resa
   • Paketet innehåller: drake, väska, kontrollstång med handledsband och linjer, manuell, reparationssats

   GO V1 tränardraken är utformad för att få fram kiter inom alla och är smidig och stabil med stadig respons och kraft för att säkerställa enkel utveckling i alla draksporter.

   Den unika designen med en enda yta genererar konstant effekt med låg hastighet, vilket ger enkel och förlåtande hantering. Att bara ha ett lager starkt material betyder att det inte finns någon luft inne i draken, vilket gör den extra motståndskraftig mot kollisionsskador. Med bara en yta är den extremt lätt och mycket effektiv att packa bort.

   Den enkla 2-linjers Control Bar med Wrist Leash ger dig möjlighet att landa draken själv. Om du känner för mycket makt eller någonsin är osäker är allt du behöver göra att släppa baren och draken kommer att landa på en rad.

   Oavsett din ålder eller Kiting-ambitioner är GO V1 den perfekta tränardraketen för att komma igång i den mest spännande nya sporten på planeten. Barn ska använda i vindar mindre än 10 km / h och alltid vara under noggrann övervakning av vuxna.

   Den ungefärliga storleken på den packade produkten eller förpackningen är 400 x 300 x 200 mm.
  • Leverans och frakt
  • OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner. Du måste vara inloggad för att kunna publicera en recension.

  Se fler varor

  Andra köpte även

  M2 Neoprenlim
  99 SEK
  Köp!
  Info
  Sko Ascan Fly 5mm
  459 SEK
  529 SEK
  Ascan Thermoglove 3/2mm
  fr. 297 SEK
  fr. 499 SEK