Obrien Vest Teen Neo Blue
Obrien Vest Teen Neo Blue i gruppen Våtdräktsprodukter / Flytvästar och impactvästar hos Surfspot Sweden AB (2232208)
Obrien Vest Teen Neo Blue

Obrien Vest Teen Neo Blue

699 SEK
Mer information
Artnr: 2232208
 
Lägg i kundvagnen
 • Produktinformation
  • Beskrivning

   Neopren-flytväst för tonåringar - en revolutionerande flytväst som kombinerar säkerhet, komfort och miljöhänsyn. Denna flytväst är designad speciellt för ungdomar och passar perfekt för en rad vattenaktiviteter, från segling och paddling till vattenskidor och wakeboarding.

   Funktioner:
   • BioLite-konstruktion: Neo Life Jacket är tillverkad med BioLite-material, vilket är mjukt, lätt, andas och miljövänligt. Detta material ger inte bara en skön passform, utan även mindre miljöpåverkan jämfört med traditionella neoprenvästar.
   • Dragkedja och två justerbara bälten: Flytvästen är enkel att ta på och av tack vare dragkedjan och de två justerbara bältena. Dessa funktioner säkerställer en säker och skräddarsydd passform för varje individ.
   • Vida ärmöppningar: De breda ärmhålen på flytvästen förbättrar rörligheten och ger användaren en större rörelsefrihet. Detta är avgörande för att kunna utföra vattensporter på bästa möjliga sätt.
   • Storlek - Junior: Flytvästen för tonåringar är utformad för att passa individer som väger mellan 34-57 kg och har en bröstomfång på 71-81 cm. Vänligen kontrollera storleksguiden noggrant innan du köper för att säkerställa rätt passform.
  • Leverans och frakt
  • OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner. Du måste vara inloggad för att kunna publicera en recension.

  Se fler varor

  Andra köpte även

  M2 Neoprenlim
  99 SEK
  Köp!
  Info
  Sko Ascan Fly 5mm
  459 SEK
  529 SEK
  Ascan Thermoglove 3/2mm
  fr. 297 SEK
  fr. 499 SEK