Obrien Doc Valhalla Wakeboard
Obrien Doc Valhalla Wakeboard i gruppen Wake/Tub / Wakeboard / Wakeboards för båt hos Surfspot Sweden AB (2210088m)
Obrien Doc Valhalla Wakeboard

Obrien Doc Valhalla Wakeboard

Mer information
Artnr: 2210088m
 
Antal: 
 • Produktinformation
  • Riktigt bra bräda från Obrien som passar allt från riktigt avancerad åkning till nybörjare. Valhalla är lättåkt och ger brant utvecklingskurva både för nybörjare och mer avancerade åkare. Mindre motstånd än många andra brädor tack vare fenkonstruktionen, sparar både armmuskler och båtbränsle. 133 passar bäst till åkare 39-70kg. 138 passar bäst till åkare mellan 50-96 kg och 143 passar bäst till åkare mellan 74-115 kg. Men i praktiken inga problem skretcha ut rekommendationen lite.

   Lätt bräda för enkel progression. En av de mest pålitliga och förlåtande formerna på marknaden. Valhalla är perfekt för nybörjare och medelmåttiga åkare som förlitar sig på konsekvent, förutsägbar prestanda för att förbättra sin körning. Samtidigt, några av de bästa åkarna i världen, Shota Tezuka och David O'Caoimh, hyllar Valhalla och har gjort den till sin favoritform. Dess fjäderkärna, avsmalnande tjockleksprofil och gjutna fenor ger Valhalla massor av kontroll från kant till kant, vilket gör den till en extremt pålitlig bräda. Tillsammans med en progressiv rocker och Delta Base genererar Valhalla en jämn, kontrollerad pop; gör det möjligt för föraren att behålla kontrollen i luften och bygga upp förtroende.

   Funktioner
   Progressiv Rocker
   Fjäderkärna
   Greppskena
   Fyra gjutna fenor
   1.35 mittfenor
  • Leverans och frakt
  • Frakt:

   OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner. Du måste vara inloggad för att kunna publicera en recension.

  Tillbehör

  Se fler varor

  Obrien Spoiler 2
  3799 SEK
  3999 SEK
  Köp!
  Info
  Obrien Paradise St 3
  3499 SEK
  Köp!
  Info
  Obrien Swift 2
  3599 SEK
  Köp!
  Info

  Andra köpte även