Freewing Air V3 Blue and Pink-3-5
Freewing Air V3 Blue and Pink-3-5 i gruppen Övrigt / Vinter / Vingsegling på is/snö / Vingar för is och snö hos Surfspot Sweden AB (7030230101012)
Freewing Air V3 Blue and Pink-3-5

Freewing Air V3 Blue and Pink-3-5

8399 SEK
10499 SEK
Mer information
Artnr: 7030230101012
 
Lägg i kundvagnen
 • Produktinformation
  • Senaste uppdateringen av poppulära Freewing Air V3. Denna versionen ger ännu högre prestanda genom mer stabilitet, mer speed, mer pumpbarhet och mer acceleration. Nya innovativa handtag som är av tagbara och där du exempelvis kan köra med kolfiberhantag om du vill för lättast vikt och bra kontroll (tillbehör). OBS storlekarna upplevs som 1/2 storlek mindre än V2 så skall du ersätta en V2:a han du ex gå upp en storlek. Det är V2 som upplevs som väldigt kraftiga i förhållande till kvm så med V3 har man harmoniserat storlekarna med andra märken.

   Mer info:

   Freewing Air V3 är mycket lätt att använda och superlätt och stabil när den är dämpad i neutralt läge, vilket gör den idealisk för downwinders och carving.

   Freewing har fokuserat på minskat armtryck och öka komfort även vid längre pass. De innovativa långa handtagen hjälper dig ha en högsta kontroll och göra mikrotrim effektivt. De större storlekarna har extra fokus på lättare vindförhållanden.

   Den centralastrutten med stor diameter skapar en stenhård anslutning mellan strutt och LE (framtuben). Detta hindrar vingen från att böjas i sidled och gör den enklare att pumpa, accelerera och kontrollera mer kraft och hastighet.

   Optimal för alla nivåer, från nybörjare  till down the lines cruisers. Det väldesignade fönstret möjliggör extra säkerhet då du för bättre överblick.

   TUNN FRAMKANT:

   Vingen är snabbare, stabilare och ,er manövrerbar på grund av framtub med reducerad diameter.

   INNOVATIV KONSTRUKTION:

   En ny innovativ konstruktion tål högre lufttryck (PSI) . Högre tryck förbättrar styvheten och respons.

   OPTIMERADE FÖNSTER:

   Huvudfönstren är längre fram så att du kan se var du flyger och lågt ner så du ser ytan bätttre. De mindre storlekarna på de nya fönstren hjälper till att hålla FreeWing lättare. Fönstren tillverkad av PU-material för vinterbruk (kyla) och maximal hållbarhet.

   RAFFINERADE VINGSPETSAR:

   Vingspetsarna som redan var branschledande har förfinats för alla storlekar. Nu är de ännu lättare att komma upp ur vattnet. Storlek 6 och mindre fungerar också bra på icke-folierande brädor.

   HANDTAG MED FAST GREPP:

   Firm-Flex grepphandtag erbjuder en perfekt blandning av stabiliteten och anslutningen hos ett hårt handtag, med säkerhet och kompakt design av ett mjukt handtag. Hemligheten är den unika inre formsprutade nylonkärnan; Denna del har anti-twist inserts punkter som låser handtaget på plats, håller vingen fast i dina händer och skapar en direkt anslutning. Denna del förblir flexibel under stötar, vilket förhindrar skador på din bräda eller utövare vid kollision. Detta gör också att vingen enkelt kan packas och förhindra eventuella skador på vingen under lagring och transport. Den gjutna nylonkärnan har rundade kanter. Handtaget vadderas sedan invändigt och utvändigt med ergnomiskt gjuten EVA, som sedan lindas in i vårt oquie förbehandlade band för bekvämt grepp och har en ny krängningssöm för ökad handtagsstabilitet.

   COMFORT STRUT FORM:

   Tack vare struttformen benhöver bakhandtaget behöver inte vara lika indraget och det möjliggör en mer utsträckt armposition, vilket ökar den totala komforten och balansen.

   JÄMN SPÄNNING I CANOPY:

   Ger konsekvent kraft och utmärkt stabilitet när du flaggar vingen (håller den i en hand i framhantaget). Också mer stabilitet och lyft från vingen i manövrer, vilket gör vändiningar enklare.

   OPTIMERAD GEOMETRI:

   Medel aspect ratio tillsammans med kort strutt för kompakt kraftbalans gör vingen mer manövrerbar.

   KORT CENTRUM STRUT:

   Mer kvadratisk framkant, den kortare mittstrutten och den mer fyrkantiga framkanten skapar ett direkt och balanserat framåtdrag, eftersom kraftens centrum flyttas framåt. Den kortare mittstrutten underlättar manövrerna eftersom spetsen är längre bort från vattnet.

   STYVARE KONSTRUKTION:

   Den senaste sömtekniken och ett nytt Dacron-material klarar högre PSI, vilket ökar den totala styvheten hos vingen.

   BAG:

   Väska med extra fack för pump. Väskan passar både vingen och pumpen utan att det är trångt. Den levereras också med ryggsäcksbärremmar för din bekvämlighet. (Pump ingår ej i FreeWing)

   STORLEKSSPECIFIK LEASH

   Varje leash matchar stuttens längd när det sträcks så att du inte trasslar in dig om du faller. Stretchkonstruktion för att du alltid skall ha en leash som är så kort som möjligt.

   Finns i storlekarna 2,5m, 3m, 3,5m, 4m, 4,5m, 5m, 5,5m, 6m och 7m.

   FUNKTIONER:
   • Stor stabilitet för alla typer av användare.
   • Mer framåtkraft och ökad hastighet
   • Extra styv struktur för kontroll och stabilitet
   • Super allroundprestanda
   • Innovativa handtag för en mycket enkel manövrerbarhet.
   • Lågt armtryck för långa turer utan smärta i armarna.
   • Längden på strutten möjliggör maximal vingkontroll utan att behöva släppa händerna för att variera positionen.
   • Hårdhet och robusthet ger ett helt ergonomiskt grepp som underlättar hanteringen.
   • Tjocka, breda handtag för mikrotrimning snabbt och effektivt.
   • Vinklade handtag för att underlätta för att komma igång och för att utföra jippar och manövrar.
   • Kevlarförstärkning i det mest kritiska området för att skydda FreeWing från slitage samtidigt som vikten minimeras.
   • Leashkoppling som låter dig spänna fast med bara en hand.
   • Slangklämmor används för att isolera lufttrycket i den centrala strutten och i LE. I händelse av läckage säkerställer klämman att lite luft kvarstår i vingen.
   • Fästpunkter för sele för att minska trötthet i armarna, så att du kan vinga under längre perioder.
  • Leverans och frakt
  • OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner. Du måste vara inloggad för att kunna publicera en recension.

  Se fler varor

  Andra köpte även