Armstrong HA780
Armstrong HA780 Front Wing i gruppen Foil / Wing foil / Delar/Reservdelar till Wingfoil hos Surfspot Sweden AB (HA780)
Armstrong HA780 Front Wing

Armstrong HA780 Front Wing

9898 SEK
Mer information
Artnr: HA780
 
Lägg i kundvagnen
 • Produktinformation
  • Armstrongs nya HA foilar har ny inte bara topprestanda utan är även lättkörda (för att vara HA). En nyutvecklad sektionform, kontur och profil ger HA-serien en anmärkningsvärd "bästa av två världar". Förmåga att skära vackra linjer och enkelt hålla sig högt i pumpkraftzonen för maximal vågridningspotential. Formen justeras gradvis vid punkter över vingbredden (evolutiv sektionsform) för att ge ett stort lyft i glidningseffektiv foiling och konsekvent lyft vid olika bankvinklar och flyghastigheter.
  • Leverans och frakt
  • OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  omdömen

  2 omdömen
  Joel 2024-05-20

  Foil med extremt stort vind och vågregister. Den svänger smidigt, glider extremt bra och stallar inte.

  Stefan 2024-04-16

  Denna vinge funkar som en ''one-wing-quiver''. Den funkar fint från 5 upp till +20m/s och ca huvudhöga vågor, låg stall speed och lätt att pumpa. Unikt med de nya HA vingarna är att de lyckats göra dom lättsvängda trots sjukt bra glid/pump. De är också stabila så körs med fördel med minsta dart 140 staben för att få lite bättre toppfart och hänga med dyningen om det är lite större. Nya HA är inte gjorda för att va snabba utan egentligen utvecklade för pronesurf, DW i vindvågor, eller wingfoil i vågor och dyning som kräver bra pump/glid. Alltså perfekt vinge för svenska vågor, jag har bara kört 780 sen jag köpte den. För riktiga vågor och hopp/freestyle väljer jag hellre MA eller gamla HA v1 för hög toppfart. Nya HA är som sagt inte lika snabba men bra på allt annat. ha780 motsvarar ha925 och ma1000 i lyft.

  Visa fler

  Se fler varor

  Andra köpte även