Severne mastförlängare aluminium SDM

Aluminiumförlängare i mycket bra kvalitet, 3 nedhalsrullar, stålring och stålknapp

Specialpris: 899,00 kr

Ordinarie pris 1 039,00 kr

Tillgänglighet: Levtid 2-5 dagar (i lager)

* Obligatoriska fält

Specialpris: 899,00 kr

Ordinarie pris 1 039,00 kr

Mer information

Tillverkare Severne
SDM eller RDM SDM

Recensioner

Kundrecensioner 3 item(s)

Bästa förlängaren
Försökte rigga mina cambersegel med en budgetförlängare och det var näst intill omöjligt, bytte till denna och det gick plötsligen som en dans. Känns väldigt gedigen och påkostad.
Betyg
Recension av Robert Gustavsson / (Skrevs den 2018-09-04)
Enkelt att rigga med
Eftersom Severne riggas med styrbordsidan av seglet ner mot marken så är denna förlängare ett måste. Med Severne får du en utväxling 8:1 vilket gör att nedhalsvev inte behövs. Brukar själv använda ett träskaft, hur enkelt som helst att dra nedhalet. Finns ett smidigt uttag för tackstrap vilket gör att det är omöjligt för den att komma i fel läge. Den levereras med tamparnas Rolls-royce, Formuline tamp. Det finns en sak som kunde vara bättre med denna förlängare. Manteln som du justerar vilken längd du vill ha på förlängaren låses med en gummiring som brukar gå av ibland alldeles för lätt eller glida ner. Detta behöver Severne förbättra annars en jättebra förlängare.
Betyg
Recension av Robert Stavnås / (Skrevs den 2016-11-05)
Robust mastförlängare
Ett måste för Severne race-segel. Cleaten på rätt sida. Rätt antal rullar (tre) när seglet har fyra rullar, som på Severne Reflex och Overdrive, ger bra utväxling. Väl fungerande uttag för tack strap:en och dessutom Formuline tamp. Känns riktigt robust viktigt adderar lite vikt.
/Lars Dahl, SWE111
Betyg
Recension av Lars Dahl / (Skrevs den 2015-11-05)