Zone3 Versa Swimrundräkt (Herr
Zone3 Versa Swimrundräkt (Herr), endast S kvar i gruppen Våtdräktsprodukter / Simvåtdräkt och Swimrun hos Surfspot Sweden AB (zone3versah)
Zone3 Versa Swimrundräkt (Herr), endast S kvar

Zone3 Versa Swimrundräkt (Herr), endast S kvar

1995 SEK
Mer information
Artnr: zone3versah
 
Antal: 
 • Produktinformation
  • Baserat på Zone3 evolutionen, så har Versa designats som ett avskalat alternativ för nybörjareinom Swim-run som både håller hög prestanda men har ett lågt ingångspris. Material med lite mindre flexibilitet och flatlock-sömmar har gjort det möjligt att dra ner priset utan att det påverkar funktionaliteten. Dräkten är designad för både simning och löpning vilket innebär att inga byten behövs, samtidigt som den kombinerar en bra passande simvåtdräkt med töjbara paneler för löpningen samt en dragkedja fram för lungexpansion och andningsförmåga.

   Huvudsakliga funktioner:

   Rygg- och underarms paneler som är tillverkat av vårt inovativa Neo-BreatheTM tyg, ett tyg som är
   ett mjukt fyrvägsstretch neopren och som på ett unikt sätt tillåter fukt och kroppsvärme strömma ut samtidigt som det skyddar mot kyla och vattenintag. Det finns inget bättre tyg än detta vid tillverkningen av simvåtdräkter.

   Ljusfärgade axelpaneler i 2mm med mycket stretch för flexibilitet och synlighet. Speed-flo tyget på framsidan av bröstet minskar motståndet genom vattnet.

   Separata 2mm armar för att öka rörelsefriheten i axlarna, som dessutom är temperaturkontroll och skydds-designade för att bäras på simningen och lätt tas av för löpningen vid överhettning. Hållbart Gator-tyg på benen för att klara olika sorters terräng, samt en utökad benlängd för att täcka knäna för värme och skydd. Dragkedja fram med snöre för enkel åtkomst och andningsförmåga/temperaturkontroll under löpningen.

   Specifika storlekar och passformer för damer.

   Laserskuren krage för bekväm passform. Två innerfickor på framsidan och en stor extern ficka på baksidan för SwimRun-tillbehör.

   Zone3 Swim-Run-tillbehör som 8 mm flytkraftsärmar för vader, kompass, visselpipa och torrväskor. kan köpas separat.

   Zone3 var det första märket som tog fram Swim-Run-dräkten med dragkedja fram och har byggt upp ett fantastiskt rykte inom denna sport under de senaste åren. Versa-produkten är en viktig del av denna utvecklingsprocess och är utformad för att uppmuntra fler deltagare att ta del av denna fantastiska snabbväxande sport.

   '

  • Leverans och frakt
  • Frakt:

   OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner. Du måste vara inloggad för att kunna publicera en recension.

  Se fler varor

  Andra köpte även