Whitespot SUP 11 x 34 (uppblåsbar)
Whitespot SUP 11 x 34 (uppblåsbar) i gruppen SUP / SUP brädor hos Surfspot Sweden AB (ws11v2)
Whitespot SUP 11 x 34 (uppblåsbar)
Whitespot SUP 11 x 34 (uppblåsbar)

Whitespot SUP 11 x 34 (uppblåsbar)

3497 SEK
6999 SEK
Mer information
Artnr: ws11v2
 
Lägg i kundvagnen
 • Produktinformation
  • Mycket hållbar och bra allroundmodell tillverkad med fusion teknologi som ger mycket hög kvalite i alla fogar. Denna sup väger bara 8,5 kg. Måtten är 11 fot lång och 34 tum bred och 6" tjock och volymen hela 347 liter vilket ger tillräckligt med bärighet för att även ta med en passagerare, hund eller rejält med packning. Vi tycker den passar bäst för dig som är nybörjare under 115 kg eller mer avancerade under 130 kg.  Denna storlek har allroundfokus, bra balans mellan kurstabilitet och glid samtidigt som den är lätt att manövrera. Passar både lunchturer som manövrar i viken eller yoga. Det ingår uppblåsbar bräda, fena, väska, högtryckpump och reparationskitt. Även Paddel och leash.

   Vikbar fenbox som gör brädan enklare rulla ihop 

   Påkostat usboxfäste för fenan, usbox är branchstandard på finare brädor så det finns nästan obegränsat med fenor att köpa till den. Fena ingår såklart.


   Specifikation:
   Längd 11’
   Bredd 34”
   Tjocklek 6
   Vikt 8.5kg
   Volym 347 litres

   Egenskaper:

   Högtrycksventil.
   Handtag på rätt ställe som gör en enkel bära.
   1st D-ring under nosen så du kan bogsera.
   1st D-ring i aktern för att fästa leash.
   4st D-ring på fördöäck för att lasta matsäck, packning.  
   50 PSI drop stitch material,
   Fusionsteknologi.
   Rekommenderas för max 15 PSI

   Jonas presenterar Svenskdesignade Whitespot Sup.    Lite info om Whitespot och hur de tillverkas.

   Budgetsupar görs ofta i billigaste möjliga fabrikerna i Kina, där är teknologin på låg nivå, hundratals personer (oftast utan skyddsmask), skär ut och limmar ihop hela suppen manuellt. Man limmar med miljöfarliga lim och använder billigast möjliga PVC som har sämre hållbarhet, mer stretch och sämre för miljön. Limmerna skiftar i kvalite, först kan det vara 100 supar som håller ihop bra, sen kan det komma 100 som är klart sämre. Dessa fabriker och märken har vi valt bort, men de säljs tyvärr i jättevolymer på lågprisvaruhus och vissa webbutiker.
   De bästa fabrikerna som har hög nivå, med svets för fogar, fusion teknologi (värme och tryck), De använder ej barnarbete och de uppfyller alla internationella miljökrav där visa PVC, Lim, kemikalier mm ej får användas. Alla arbetare bär skydd och produktionen och kvalitetskontrollen är proffsig nog att få tillverka till marknadsledare som har höga krav och är måna om sina varumärken.
   Whitespot tillverkas av en av de fina fabrikerna med hårda miljökrav och bra kvalitetstänk. De flesta modeller de gör kostar ca 8000-12000 till kund. Whitespot är den lägst specade modellen de har i sin tillverkning, de kan ej göra enklare i denna fabriken. Så den är inte lika styv som 10.000:- modeller men den har tydligt högre kvalite och mycket bättre för miljö och arbetare än de 2500-3500:- supar som numera förekommer i varenda varuhus.
   Suparna är Specade till max 15 PSI och har 2 lager i railen och 1 på däck + deckpad, det går säker pumpa mer men denna fabrik vill inte lova mycket och leverera lite utan hellre tvärtom och det tycker vi är bra. Det är stor skillnad mellan olika supar som klarar 15 PSI, har de mjuk PVC och enklare drop stitch eller hårdare PVC och bättre drop stitch kan en 15 PSI sup bli allt från superbra även för 130 kg stående paddlare till nästan inte paddlingbar för stående paddling över 70 kg.
   Vi har sålt supar från denna fabrik i 5 år nu och har extremt få reklamationer. På vissa märken vi testat har vi haft 20-30% reklamationsgrad och som en konsekvens tagit bort dem ur sortimentet så det är rätt unikt att de hållér såhär bra.
   Vi kör själva Whitespot mycket, Vi har vi varit ute på flera långturer med just Whitespot,  85kg paddlare plus och packning på 20kg. Fungerar perfekt.

  • Leverans och frakt
  • OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  omdömen

  1 omdömen
  Bengt Jonsson 2022-06-13

  Bästa supen jag haft. Detta är min 4:e och klart stabilast, jag kan till och med ta tältet med mig.

  Visa fler

  Tillbehör

  Se fler varor

  Andra köpte även