Våtdräkt herr | Köp våtdräkter för herr | Surfspot

Våtdräkt herr

Här hittar du vårt stora sortiment av våtdräkter för herr. Som en av Sveriges största återförsäljare av våtdräkter kan vi erbjuda ett brett utbud av våtdräkter från de populäraste tillverkarna på marknaden. Oavsett om du föredrar Mystic, Head, XCEL, Ascan eller något annat varumärke så kan du känna dig trygg i att få en våtdräkt av högsta kvalitet som står emot allt från väder till oöm behandling. 

Vi har våtdräkter i herrmodell för alla tänkbara vattensporter, aktiviteter och årstider. Använd våra filter för att få fram den typ av våtdräkt du är intresserad av. Du kan också scrolla ner för att se hela vårt utbud av våtdräkter för män. 

Rätt våtdräkt för rätt sammanhang

När det kommer till våtdräkter så är det viktigaste att du väljer en som är anpassad efter dig och dina behov. För att våtdräkten ska fungera som tänkt behöver den sitta relativt tajt om hela kroppen. Med detta sagt så ska den också kännas bekväm att ha på sig. Genom att klicka på en vara får du upp produktbeskrivning som innehåller en storleksguide för det specifika varumärket, dessa storleksguider stämmer väldigt bra för att få tillräckligt tajt passform. 

Tänkte du använda din våtdräkt under sommaren så hittar du våra tunna våtdräkter för herr här. Numera kan man utöva vattensporter året runt utan att frysa så därför har vi ett extremt brett utbud av våtdräkter för vinter, vår och höst här

En annan faktor vid köp av våtdräkt är vilka vattensporter och aktiviteter den ska användas till. Hos Surfspot har vi våtdräkter för surfing, vindsurfing, kite, wake, SUP och mycket mer. Vi kan även erbjuda speciella våtdräkter för simning och segling

Mer om vad du bör tänka på inför köp kan du läsa om i vår guide för våtdräkter. Ska du köpa din första våtdräkt, eller köpa våtdräkt till någon annan? På Surfspot hjälper vi gärna till med förslag och råd. Skicka ett mail med längd, kroppsform och användningsområde så återkommer vi till dig med svar. Befinner du dig i Stockholm är också välkommen till vår fysiska butik i Kungens Kurva.

Köp praktiska tillbehör till din våtdräkt 

När det kommer till vattensport så kan man aldrig vara nog förberedd. Utöver våtdräkter för herr, dam och barn kan vi även erbjuda ett brett urval av snygga och praktiska tillbehör till våtdräkter. Botanisera bland våra underställ / rashguards, eller köp till matchande handskar, skor och huvor i neopren

Kolla även in vår sida med produkter för reparation och underhåll för våtdräkter. Här hittar du allt från neoprenlim till deo för våtdräktsskor. 

 

Visa filter Dölj filter
Kategorier
Våtdräkter sommar Våtdräkter vår/höst/vinter
Varumärke
Ascan Base Billabong C-Skins ION Jetpilot Mystic NRS Soöruz Vissla Xcel
Storlek
XXS XS XST S ST MS M MT ML LS L LT XL XLS XLT XXL XXXL
I lager
Xcel Drylock 6/5 Hooded
fr. 5199 SEK
fr. 7188 SEK
ION Seek Core Semidry 4/3 FZ DL
fr. 2697 SEK
fr. 3599 SEK
1  2  3  4  5 Nästa »