Stealth Waist Harness med eller utan krok
Mystic Stealth Waist Harness Svart i gruppen Kite / Kiteselar / Midjeselar Kite hos Surfspot Sweden AB (35003-200090)
Mystic Stealth Waist Harness Svart
Mystic Stealth Waist Harness Svart
Mystic Stealth Waist Harness Svart

Mystic Stealth Waist Harness Svart

4949 SEK
Mer information
Artnr: 35003-200090
 
Antal: 
 • Produktinformation
  • Den första icke-vattenabsorberande hardshell selen. Stealth är Mystics bästa och innovativaste sele. Selen är byggd runt den patenterade Bionic Core Frame som är styv i horisontell led för maximalt stöd men flexig i X led för bästa rörlighet. Stealth är en Evolution av Majestic X och Legend selarna. Den kombinerar styvheten i majestic X med det icke-vattenabsorberande materialet i legenden sele. Bästa av båda världar!  Säljs utan krok så kan du välja till den typ av krok du vill ha.

   OBS måste köpas krok till. 

   Du kan köpa till följande krokar

   1) Stealthbar. Bästa kroken för dig med höga krav, extremt lätt och hållbar. Finns i kiteversion och vindsurfversion. Men man kan vindsurfa med kitekroken om man vill.

   2) Clickerbar. Bästa kroken för vanliga åkare. Kiterverion men man kan vindsurfa med den om man vill.

   3) SURF. Bästa kroken för dig som ofta kör med kiten långt ut på sidan av kroppen, exemeplvis vågor, snowkite på skidor mm. Finns i både stealthversion och clickerbarversion.

   4) Bananabar. Robust och bra krok, lite svårare koppla ur än Clickerbar. Finns i kiteversion och vindsurfversion. Men man kan vindsurfa med kitekroken om man vill.

   Storleksguide

   Se Storleksguide
  • Leverans och frakt
  • Frakt:

   OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  omdömen

  1 omdömen
  Johan 2023-02-01

  Suverän sele! Bästa selen jag någonsin har haft, och jag har testat och ägt en massa andra selar. Superskön, smidig och lätt, gör att man kan köra hårt och länge utan att bli trött. Torkar dessutom snabbt. Hög kvalitet rakt igenom. Bra!

  Visa fler

  Tillbehör

  Se fler varor

  Andra köpte även