Starboard Wing Set Glider 900 Quick Lock II
Starboard Wing Set Glider 900 Quick Lock II i gruppen Foil / Wing foil / Delar/Reservdelar till Wingfoil hos Surfspot Sweden AB (WING-SET-GLIDER900QL2)
Starboard Wing Set Glider 900 Quick Lock II

Starboard Wing Set Glider 900 Quick Lock II

5997 SEK
8449 SEK
Mer information
Artnr: WING-SET-GLIDER900QL2
 
Lägg i kundvagnen
 • Produktinformation
  • Vingset i high aspect design för maximalt glid och bästa hydrodynamik, perfekt för plattvattenfoil. 

   Settet består av Glider 900 Quick Lock II frontvinge, RAZR H.A.R. 250 bakvinge och  36cm Tail Piece.

   Kombinera detta wingset med en Starboard Quick lock II mast så har du en komplett foil.
  • Leverans och frakt
  • OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  omdömen

  2 omdömen
  Erik 2023-07-11

  Bräda: Starboard Take off 4’7. 70 liter. Mast: 93cm carbon Fusalage: kapat 6cm för snabbare sväng Starboard Glider 900 Spot: Sthlms-området för plattvatten. För vågor, Torö och Gotland. Vikt rider: 92kg Drömmer dagligen om nästa session med denna set-up! Väldigt nöjd! Har nog en 20 ish sessions i både vågor och plattvatten. upplever den som rapp, bra glid, lättsvängd, bra på att carva i vågor och att den går igång förvånansvärt bra i lätt vind. Riktigt rolig på vågen och skön och balanserad vid slag och gippar. Klarar mig på 6-7m/s för att komma upp i foilande läge. Är det mndre vind så byter jag till min e-type 1500. Väldigt bra att hoppa med! Man bokstavlingen flyger upp ur vattnet med lite tryck i vingen.

  Joel 2023-06-19

  Nu har jag kört min Glider 900 några gånger bakom båt och några gånger med wing. Vilken härlig upplevelse! Supersuper glid och surfig! Första gången på min Glider 900 med wing var utan tvekan den absolut bästa wingsurf omgången jag har kört! Superlätt att surfa med i sjön, skön att carva med och otrolig fart. Ser fram emot att lära mig att hoppa då den ska vara riktigt bra på att få kontroll på igen när den kommer ner i vattnet efter ett hopp. Jag behöver såklart lite mer vind/fart för att få igång den jämfört med min Glider 1700 som jag använder i mycket lätt vind och vid bryggstart/pump.

  Visa fler

  Se fler varor

  Andra köpte även