Starboard Sup 14 X 30 The Wall All Deluxe DC 2022 (uppblåsbar)
Starboard Sup 14 X 30 The Wall All Deluxe DC 2022 (uppblåsbar) i gruppen SUP / SUP brädor hos Surfspot Sweden AB (2014210401015)
Starboard Sup 14 X 30 The Wall All Deluxe DC 2022 (uppblåsbar)
Starboard Sup 14 X 30 The Wall All Deluxe DC 2022 (uppblåsbar)
Starboard Sup 14 X 30 The Wall All Deluxe DC 2022 (uppblåsbar)

Starboard Sup 14 X 30 The Wall All Deluxe DC 2022 (uppblåsbar)

18498 SEK
20598 SEK
Mer information
Artnr: 2014210401015
Antal: 
Lägg i kundvagnen
 • Produktinformation
  • Starboard är marknadsledande tillverkare av SUP. De arbetar kontinuerligt med att erbjuda produkter av högsta kvalité och miljöfilosofi. 

   Vad gör starboards brädor så poppulära?

   + Svetsade fogar. Mycket lättare och hållbarare och dessutom åldersbeständingare, fogarna åldras ej av uv-ljus som limmande. Hittills har vi ingen svetsad starboard som gått upp i en fog (över ca 400 sålda).  

   + Brädan har miljötänk på riktigt. Dels är bagen av återvunnen PET. Leashen av naturligt gummi, pumpens handtag och bas gjord av återanvända fisknät. Och minimalt med lim tack vare svetsade sömmar. Starboard har CO2 klimatneutral produktion och delaktig i Plastic offset program.


   + Högsta kvalité i sina produkter. Deluxkonstruktion betyder att brädan är styvare, ju styvare bräda ju bättre komfort och bättre glid. Detta åstadkommer man med en exklusivare, svetsad drop stitch (Fusion Woven dropstitch) som gör brädan extra styv och tålig. Delux har även 2000D sarg ger extra styrka och styvhet.


   För vem passar denna bräda?

   Vill du ha en uppblåsbar sup bräda som kommer vara optimala för din träning på vatten? Den som har bäst glid? Den som har styvast känsla? Då är Starboards All Star Airline Deluxe modeller den bästa på marknaden. Med Deluxe konstruktion blir den extra stuv samt hållbarare i kvalité med en unik teknologi med vajer som styvar upp hela brädan. I flera tester och tävlingar har den matchat och ibland till och med varit snabbare än hårda racesuppar.

   14 fot lång och 30 tum bred. Super fin kursstabilitet, samt snabb med bra glid. The wall har extra sarg på kanterna, det gör att man kan bygga suppen tunnare så du står närmare vattenytan med lägre tyngpunkt, därmed får du extra bra stabilitet och även mer kontroll.

   Paketet inkluderar bräda, påkostad pump med växel, väska med hjul och leash. 
  • Leverans och frakt
  • OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner. Du måste vara inloggad för att kunna publicera en recension.

  Tillbehör

  Overboard vattentät väska för större smartphones Svart
  Vattentät väska för större smartphones. Vattentäthets klass 5, klarar dop...
  299 SEK
  329 SEK
  Köp!
  Info

  Andra köpte även

  Cressi Neoprenlim
  Lim för våtdräkt och våtdräktstillbehör. Bästa neoprenlimmet vi...
  129 SEK
  Köp!
  Info
  Mystic Supreme Glove 5mm 5Finger Precurved
  Riktigt tät och varm 5mm handske med förföjda fingrar för minskad risk fö...
  699 SEK
  759 SEK