Starboard Blend Sup Suit Men Cityscape i gruppen Torrdräkt / Torrdräkt för paddling hos Surfspot Sweden AB (140012-22)
Starboard Blend Sup Suit Men Cityscape

Starboard Blend Sup Suit Men Cityscape

Mer information
Artnr: 140012-22
Storlek: 
Antal: 
 • Produktinformation
  • Ny instegstorrdräkt från Starboard. Tillverkad i Techwear, samma höga kvalite som i Sprint och Allstar. Rygg i ett stycke vilket innebär att bröstet, midjan och höfterna är ungefär en storlek större än All Star och Sprint som sitter mer kroppsnära. Robusta neoprenmuddar i armarna, lite mindre täta än latex men tål mer stryk så dräkten bättre anpassad till ivana torrdräktsamvändare elelr uthyrning. Latexmachetter i fötterna, därför 100% vattentät nedåt. Vattentät innerficka samt en öppen ficka för snabb åtkomst.

   En av de absolut bästa SUP och paddeltorrdräkten på marknaden tycker vi. Den är superlätt, strechig och den andas  bättre än alla andra torrdräkter vi testat för sporter där man rör sig mycket och behöver ventilation. OBS halslåset på denna typ av dräkt är neopren för maximal komfort. Så inte till för att hålla helt tätt vid långvaritg dykning med huvud under vattnet.

   Dräkten
   Byggd för att anpassa sig till olika klimat på ett bra sätt. Panellayout som ökar rörelse och flexibiliter. Dräkten har ett antal revolutionerande funktioner som gör paddling i kallt väder ännu enklare och roligare än tidigare.

   Utformad för att göra rörelser på vattnet så enkla och naturliga som möjligt. I kombination med underställ och fleece håller du dig varm och torr utan att kompromissa med prestandan.

   Det vattentäta tyget och shake to dry-funktionen för att man inte bli supen på att paddla i våtdräkt igen när man börjat använda denna.  Det flexibla och lätta tyget gör det mycket enklare att ta av dräkten, vilket är avgörande i kalla klimat där vindkyla och kall luft kan göra klädbyte outhärdligt.


   Ultr-Flex Material Tillverkat av det mest flexibla laminerade membranet med 3 lager så att dräkten kan flexa där det behövs. 

   Clima-Core All Star SUP Suit är designad med den kalla årstiden i åtanke.

   Dräkten är tillverkad av det ventilerande och vattentäta Clima-Core-materialet som förändras och anpassar sig utifrån de förhållanden man paddlar i. Regleringen av detta material hjälper till att hålla kroppen vid nära perfekt temperatur för ökad paddelprestanda.

   SUP-specifik neoprenhals

   Har utvecklats för att hålla vattnet ute och ge en bekvämare paddlingsupplevelse. OBS denan typ av neoprenlås är inte lika tätt som latex men ger mycket bättre komfort, så dräkten är inte till för att dyka med huvet under vattnet, gör man det får man in lite vatten.

   100% Vattentät Dragkedja placerad några centimeter lägre än normalt för att undvika nötning på halsen medan du paddlar. Neoprenhalspanelen är också strategiskt utsträckt för att ge en effektivare tätning.


   Full Latex Seals
   Dräkten har Latexförseglingar på handlederna och fotledsmanschetter, vilket gör den till en av de mest bekväma torrdräkterna på marknaden.

   Latextätningarna är justerbara, så att du kan trimma dem för att passa dina personliga krav. Latextätningarna förhindrar att vatten kommer in i dräkten när du faller i vattnet.


   Slim fitting
   Dräkten är utformad för att vara så smal som möjligt för att underlätta rörligheten.

   Våra justerbara remmar gör att du kan skräddarsy dräkten medan du bär den. Remmarna kan lossas när du har tjockare underställoch dras åt när du bär mindre, vilket garanterar den perfekta passformen.

   Reflexer
   De reflekterande delarna på armar och ben ökar säkerheten och synligheten under tidig morgon- och kvällssession ute på vattnet.

   Fix Repair Kit
   Clima-Core-materialet är ett extremt slitstarkt material och kommer inte att revora sig i första taget. Men om du punkterar torrdräkten har Starboard skickat med ett enklare reparationskitt som, inte kräver mer än ett strykjärn och 5 minuter av din tid.

   Storleksguide nedan gäller men vi tycker att bröst och midja ca 1 storlek större än guiden på denna modell.
   Se Storleksguide
  • Leverans och frakt
  • Frakt:

   OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner. Du måste vara inloggad för att kunna publicera en recension.

  Se fler varor

  Starboard Windsup 16 x 32 x 6 Tandem Zen DC 2021 (uppblåsbar)
  Denna uppblåsbara SUP är perfekt för en familj eller ett par. Man kan åka ut t...
  18498 kr
  Köp!
  Info
  Starboard Wing Set S-Type 2400
  Front och tailwing med skruvar som tillsammans med exempelvis Starboard Mast Set Aluminium V7 72cm...
  9899 kr
  Köp!
  Info
  Starboard Foils Wing and Mast Cover - Freeride Plus Set
  Skydd för freeridefoil. Mast och vingar.
  699 kr
  Köp!
  Info
  Starboard Neck strap with paddle holder for composite
  Passar Starboards  hårda supar som har fäste för shoulder/neck strap.
  499 kr
  Köp!
  Info

  Andra köpte även

  Surfvax SexWax x1-Yellow
  Mr Zogs sex wax är ett av mer välrenommerade vaxerna för surfbrädor. mer info ...
  35 kr
  Köp!
  Info
  5
  Ascan Thermoglove 3/2mm
  Lyxigare handske från Ascan med extra tätning i mudden så du nästan är he...
  369 kr (389 kr)
  M2 Neoprenlim
  Neoprenlim som är perfekt för att laga våtdräkter. Det är ett svart lim s...
  99 kr
  Köp!
  Info
  8
  Mystic Poncho Deluxe Explore Black
  1098 kr (1199 kr)
  Köp!
  Info