Severen HG5 (Foil Race)
Severne HG5 (Foil Race) i gruppen Vindsurfing / Segel / Nya segel 2022 och äldre hos Surfspot Sweden AB (4027220001008M)
Severne HG5 (Foil Race)

Severne HG5 (Foil Race)

16098 SEK
Mer information
Artnr: 4027220001008M
 
Antal: 
 • Produktinformation
  • Foilsegel för race från Severne. I storlekarna 5,0 – 8,0 är HyperGlide 5 fullblodsslalom där topphastighet och kontroll gör skillnaden mellan att vinna eller förlora ett race. Storlekarna 9,0 – 10,0 är mer tightare leach djupare buk och har extrem kryss- och slörprestanda. 

   Extra kraft och kryssförmågda gör att du kan åka på en mindre hydrofoil vilket gör att du kan segla snabbare. En större mastficka ger den stabilitet som behövs för att hantera den extra kraften och förbättra lowend, såväl som kryssförmåga.

   Seglet ger ett skottryck som gör att du har tillgång till extra power när det behövs. Maximal kontroll uppnås genom stabilitet – ju mindre rörelse i riggen, desto lättare är det att bibehålla fart och trim.

   High aspect form håller bomlängden kort, vilket minimerar att avståndet segelprofilen kan röra sig bakåt. Hög dukspänning och en styv vingprofil med 7 lattor och 4 XL-cambers låser seglet i korrekt profil.

   Viktminskning i hela HyperGlide 5 innebär att du tävlar på den lättaste riggen varje gång du går in i en jipp så vet du att du gör det med mindre ansträngning än andra. Med ett reducerat underlik ökar möjligheten att sätta varje jipp. Flyg i första klass!

   UPPGRADERINGAR

   / NYTT, LÄTTARE X-PLY ÄRMMATERIAL FÖR MJUKARE KÄNSLA
   / TILLAGD STORLEK 5.0
   / LÄTTARE KÄNSLA
   / ULTRA HIGHASPECT
   / BREDARE MASTFICKA  • Leverans och frakt
  • Frakt:

   OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  omdömen

  1 omdömen
  Mattias Franzén 2023-02-02

  Har en G4 9,0 sedan tidigare och ville ha ett mindre segel till mina nya F4 Slalomvingar. Investerade i en 7.0'a. Jag har bara hunnit prova den 3 gånger hittills men redan andra gången så nådde jag maxfart på +30 knop och 500 m på 26,24 knop. Seglet känns otroligt stabilt trotts byig vind. det var förvånandsvärt lätt att hitta rätt trim även för mig då detta år är första gången i hela min karriär som vindsurfare som jag kör cambersegel. Jag har egentligen ingenting att jämföra med i race-väg men jag kan definitivt rekommendera G5.

  Visa fler

  Se fler varor

  Andra köpte även