Kokatat Inferno Mitt 3mm
Kokatat Inferno Mitt 3mm i gruppen Våtdräktsprodukter / Våtdräktstillbehör / Våtdräktshandskar hos Surfspot Sweden AB (2688M)
Kokatat Inferno Mitt 3mm

Kokatat Inferno Mitt 3mm

Mer information
Artnr: 2688M
 
Antal: 
 • Produktinformation
  • Vante som fungerar även de kallaste dagarna och samtidigt ger bra grepp vilket är nödvändigt för sporter som paddling, wing, kitesurfing och vindsurfing. Handsken är väldigt tät med limmade och blindsydda sömmar och har thermoisolering på insidan. Förböjd så du inte får kramp. Något stora i storlekarna.

   Hansken är superskön och supervam så många tycker det är bästa som går att hitta. OBS att vindsurf eller vissa andra sporter sliter rätt hårt på handskarna för vissa personer då greppet är rätt mjukt. Om man greppar hårt kan man nöta ut dessa handskar snabbt, det är väldigt induviduellt hur snabbt de slits. Vissar har de en säsong utan problem medan andra har synbart slitage efter bara någon session. Om du är bekymrad över snabbt slitage så välj annan handske för framförallt vindsurf men även andra sporter kan slita hårt på den. Med det sagt är det en klar favorit, flera av oss  i personalen kör denna hela vintern för ving, vindsurf och kite.

   Specifikation
   • Thermolaminerad 3mm Smoothskin neopren
   • Limmad och blindsydd i fogarna
   • Förböjd för bästa grepp

  • Leverans och frakt
  • Frakt:

   OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  omdömen

  6 omdömen
  Magnus Nilsson 2024-04-22

  Min favorithandske när det är kallt. Smidig vilket sparar underarmar med bibehållen cirkulation i händerna.

  Kimpa 2023-05-02

  Köpte de här efter läst kommentarer här och på fejan. Jag har frusna händer och förut här jag bara haft Dakine cold water mitts för windsurf och säsongen kunde tidigast börja i mitten av maj. Med dessa har jag kunnat köra med wing i april, kanske inte supervarmt men inte frusna händer iallafall. Efter två tre gånger börjar gummi prickarna lossna insidan. Det är synd eftersom det var så superbra grepp, det är fortfande helt ok grepp. Gummit är så mjukt. De sitter heller inte åt och klämmer nånstans. Mina läckte genom limning vid sidan efter fyra fem sessions. Det blev genast kallt när vatten kommer in. Åkte till surfspot som hjälpte direkt med ett par nya. Kan bara hålla med beskrivningen och kommentarerna att de är varma och sköna och trots att de är svindyra är dom helt klart värt pengarna, med tanke på surfspots suveräna service.

  Ulrik 2023-04-03

  Jag prövat minst 5 olika neopren handskar och vantar som inte funkat, antingen kramp eller köld. Var ute i 1,5 h, 1 grad i vattnet och 3-4 i luften med ordentlig nordan. Paddlade dessutom ett par hundra meter för att komma in. Varm om händerna hela tiden.

  Visa fler

  Andra köpte även