Unifiber Flying Fish Tandem Event iSup 14'9 (Uthyrning)
Unifiber Flying Fish Tandem Event iSup 14 9 (Demokörd) i gruppen SUP / SUP brädor / SUP Rea hos Surfspot Sweden AB (uniflyfish)
Unifiber Flying Fish Tandem Event iSup 14 9 (Demokörd)

Unifiber Flying Fish Tandem Event iSup 14 9 (Demokörd)

8997 SEK
22999 SEK
Mer information
Artnr: uniflyfish
 
Lägg i kundvagnen
 • Produktinformation
  • Denna bräda är fantastiskt rolig. Du kan använda den både som SUP för många personer eller vindsurfing för två personer. Den är ett perfekt utbildningsverktyg, alla vi testat med har lärt sig vindsurfa supersnabbt på en tandem med en erfaranare seglare bakom. Du kan ge instruktioner i realtid och enkelt korrigera fel stans, grepp mm. Det har fungerat klockrent och vi har lärt upp flera i personalen utan vindsurfingbakgrund på denna på väldigt kort tid. Sen är den kul med 2 erfarna seglare också, du planar och får upp rejält med fart och det blir lite mer socialt än vanlig vindsurfing.

   Info från Unifiber:

   UNIFIBER uppblåsbar SUP/vindsurfbräda

   FLYING FISH Tandem 14'9"
   En av de "roligaste" sakerna på vattnet: att vindsurfa i tandem! Tack vare Flying Fish 14'9''-brädan kan erfarna vindsurfare nu dela sin passion och planering med nybörjarvänner eller familj. Ta med din kompis på en snabb åktur eller segla i ett lag med barn .Brädan är även lämplig för paddling med två eller till och med tre personer ombord! Var kreativ - möjligheterna är oändliga!

   Två bakfenor och två center fenor - brädan håller perfekt riktningen och går lätt att kryssa.
   6 handtag gör det lätt att bära brädan av två personer.
   Två fästen för vindsurfingrigg,  placerade för att inte störa varandra
   Det stora däcket täckt med EVA ger utmärkt grepp och komfort
   Förlaminerad Dropstitch garanterar styvhet, hållbarhet och lättvikt
   Två ventiler för två pumpar

   Bräda komplett medfenor. Väska eller pumpar ingår ej. Vi har mest kört unifibers elektroniska pump, tar ca 15 minuter med den och samtidigt kan man rigga seglen så det går smidigt. Segel ingor ej, vi har kört allt från 2,2kvm till 7,5 kvm. Är seglen stora krävs lite vanare seglare vid vändning, med ett mindre frontsegel är det väldigt enkelt slå. Det går även pumpa med manuell pump, det har vi ockås provat. Lite svettigt då den är stor.
  • Leverans och frakt
  • OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner. Du måste vara inloggad för att kunna publicera en recension.

  Se fler varor

  Andra köpte även