North Orbit Kite Turquoise 2024
North Orbit Kite Turquoise 2024 i gruppen Kite / Kitedrakar / Uppblåsbara kites hos Surfspot Sweden AB (85000-240000-415)
North Orbit Kite Turquoise 2024

North Orbit Kite Turquoise 2024

Mer information
Artnr: 85000-240000-415
 
Antal: 
 • Produktinformation
  • Gillar du stora hopp och lång hangtime är Orbit draken för dig. På nya modellen har man jämnat ut formen på LE och gjort kiten lite smalare mellan mitt och spets och sen bredare i vingspetsarna. Det gör den snabb. Vingspetsarna har ochså en ny form för minskat motstånd och snabbare svänghastighet, medan en något djupare profil i mitten skapar mer lyft. Förändringar av vingspetsen inspirerade till ett omarbetat bridlesystem som ger den mest stabila Orbiten hittills. Draken känns ännu mer pålitlig och förlåtande i tuffa och byiga förhållanden men behåller ändå sin förmåga att flyga framåt, I de mindre storlekarna har North minspat aspect ratio något och förfinat profilerna för förbättrad hängtid och en snabbare, snävare svängradie för dubbel och S-loop. I de större storlekarna har de uppdaterat profilerna för en mer livlig och reaktiv känsla, med ökad lättvindsprestanda för tyngre kiteare. De har också minskat drakens totalvikt med lättare bladder nu i alla storlekar.
  • Leverans och frakt
  • Frakt:

   OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner. Du måste vara inloggad för att kunna publicera en recension.

  Se fler varor

  Andra köpte även