North Mode ULTRA Wing
North Mode ULTRA Wing i gruppen Foil / Wing foil / Vingar för Wingfoil hos Surfspot Sweden AB (85014-240020)
North Mode ULTRA Wing

North Mode ULTRA Wing

Mer information
Artnr: 85014-240020
 
Antal: 
 • Produktinformation
  • Mode Ultra är en snabb och direkt högpresterande racingvinge driven av N-Xi, ett nytt ultrastyvt, ultra-high-modulus kompositmaterial från North Sails Advanced Textiles. Hos North förstår vi tävlingsåkarens obevekliga jakt på hastighet och strävan efter att vara "den snabbaste." Vi inser också att högintensiv, höghastighets wingfoiling kräver mer än teknisk skicklighet och mod. Åkaren och utrustningen måste bearbeta hastighet och acceleration på bråkdelar av en sekund. Förutse handlingar från medtävlande, vind och vatten, lita på sina färdigheter och fatta snabba beslut. När du foilade i hastigheter över 55 km/h är självförtroende avgörande.

   Våra ingenjörer har finjusterat Mode Ultra för att matcha en racer's instinkt och intellekt. Stabiliteten och strukturen hos N-Weave45 Airframe med anti-deflektion Carbon UDi Tapes och N-Xi-kappan är kritiska för att motstå deformation. Styvheten ger en extremt responsiv, direkt känsla och oöverträffad kontroll i hög fart. Mode Ultra är VMG-optimerad för att segla närmare vinden på högre kryssvinklar. Dess högre aspect ratio-design, tunna, låga motståndsprofil och plattare dihedral genererar framåtdriv, lyft och stabilitet vid högre upplevd vindhastighet, medan dess styva ram och kappkombination förbättrar prestandan i låg vind för att bibehålla hastigheten genom vindhålorna.

   Vi har optimerat designen för att möjliggöra att du kan öka storleken på din vinge och åka i det övre registret, med förtroende att vingen kan depowera effektivt när det behövs, men ändå behålla segelytan som behövs för att gå ner i vinden när den upplevda vindhastigheten minskar.

   Vi älskar racing eftersom det lär oss och lockar oss att flirta med fara, pressa våra gränser mentalt och fysiskt, och uppnå det som folk aldrig trodde var möjligt. Mode Ultra. Oerhört kraftfull. Otroligt snabb.
  • Leverans och frakt
  • Frakt:

   OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner. Du måste vara inloggad för att kunna publicera en recension.

  Se fler varor

  Andra köpte även