Mystic Star 5/3mm Bzip Black
Mystic Star 5/3mm Bzip Black 2021
Mystic Star 5/3mm Bzip Black 2021
Mystic Star 5/3mm Bzip Black 2021
Mystic Star 5/3mm Bzip Black 2021
Mystic Star 5/3mm Bzip Black 2021

Mystic Star 5/3mm Bzip Black

3099 SEK
Mer information
Artnr: 35000-210309-900
 
Antal: 
 • Produktinformation
  • Hela våtdräkten är tillverkad av det sköna och flexiga M-flex neoprenet.  Den är dessutom till stora delar tillverkad i tålig dubbelneopren som ger våtdräkten en slitstark yta. Alla sömmar är limmade och blindsydda för låg vattenrotation och bättre värmeisolering. Dessutom är sömmarna tejpade där de korsas. Nya modellen är nu ännu varmare med foder på bröst- och ryggpanelens insida. Det varma innerfodret har stora öglor i tyget som håller luft för bättre värmeisolering. Dessutom tar materialet upp mindre vatten vilket gör att det torkar snabbt. Knäna är förstärkta och utrustade med en 4-vägs stretch panel som ger bättre rörlighet. Andra smarta funktioner som våtdräkten är utrustad med är halkfria ärmslut och en glideskin dubbelhalskonstruktion som minimerar mängden vatten som kommer in vid halsen.


   Egenskaper

   Limmade och blindsydda sömmar

   Tejpad där sömmarna korsas

   Wind-Mesh: bröst och rygg

   System för nacken som gör att mindre vatten kommer in

   Förstärkta knän med 4-vägs stretch panel

   Halkfria ärmslut


   Material

   M-Flex (100%)

   Foder på bröst och rygg 

   Se Storleksguide
  • Leverans och frakt
  • Frakt:

   OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  omdömen

  1 omdömen
  Perra 2021-03-28

  Jag har haft denna våtdräkt sedan 2015 (äldre modell) och den klarar kyla (0-5grader i luft/vatten) mycket bra, med en tunn tröja och kortbyxor i neopren/ull under så fryser jag inte! Över 10 grader behövs bara våtdräkten, och över 20 grader i luften blir den för varm och jag föredrar en tunnare våtdräkt. De första 3-4 åren höll den helt tätt och släppte aldrig in vatten, så jag var alltid svettig i våtdräkten. Nu släpper den in vatten (vilket kan bero på att den varit i tvättmaskinen imellanåt). Men en våtdräkt ska släppa in vattnet som värms upp av kroppen och man blir varm, så den fungerar fortfarande som den ska!

  Visa fler

  Tillbehör

  Se fler varor

  Andra köpte även

  M2 Neoprenlim
  99 SEK
  Köp!
  Info
  Sko Ascan Fly 5mm
  459 SEK
  529 SEK
  Ascan Thermoglove 3/2mm
  fr. 297 SEK
  fr. 499 SEK