FUSION V1 Wing with bag and waist leash
Ozone Fusion V1 Wing with bag and waist leash i gruppen Övrigt / Vinter / Vingsegling på is/snö / Vingar för is och snö hos Surfspot Sweden AB (FUSWV1)
Ozone Fusion V1 Wing with bag and waist leash
Ozone Fusion V1 Wing with bag and waist leash
Ozone Fusion V1 Wing with bag and waist leash
Ozone Fusion V1 Wing with bag and waist leash

Ozone Fusion V1 Wing with bag and waist leash

Mer information
Artnr: FUSWV1
 
Antal: 
 • Produktinformation
  • Revolutionerade design från Ozone
   För fem år sedan lanserade Ozone FUSION-projektet. Målet var att kombinera Ozones tillverkningsexpertis med deras kunskap om foliedrakar, uppblåsbara kites, skärmflyg och wingsuit design. Genom att utnyttjat alla resurser har man i den nya FUSION-vingen ett paradigmskifte i prestanda. En vinge som är skräddarsydd för utövare som söker högre hastigheter, dynamiskt hopp och flygpotential tillsammans med tidigare omöjliga vinklar i kryss och slör. 

   RAM AIR TECHNOLOGY, 100 % DUBBEL YTA, INRE RIBBOR
   Fusions design har frigjort prestanda, den producera mer lyft samtidigt som det minskar motståndet.

   Mer info på Ozones sida här: https://ozonekites.com/wings/fusion-v1/
  • Leverans och frakt
  • Frakt:

   OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  omdömen

  1 omdömen
  Stefan 2024-04-16

  Testade den lite kort på isen en gång och en gång på Torö i lite för hård vind och vågor. Det gick bättre på isen då den kommer till sin rätt när man har hög fart med mycket skenbar vind, alltså att man åker fortare än vindhastigheten. I vågor och med en ca 1000cm2 foil blir det svårt att få tillräcklig fart för att det ska bli någon fördel med dubbelduk. Å andra sidan är det ingen jättestor nackdel med dubbelduken, vingen känns ändå lätt och gick att flagga ut och rida vågor som vanligt. Den fladdrade ingenting trots jag var överriggad och gick högre mot vinden än med mina Flux. Som vanligt med Ozone, hög kvalitet på sömmar och detaljer, känns premium men ger den en 4a då jag ändå föredrar mina Flux som är lättare och passar min åkstil bättre.

  Visa fler

  Se fler varor

  Andra köpte även