Eleveight CS Vary bar V5 Plus
Eleveight CS Vary bar V5 Plus i gruppen Kite / Tillbehör Kite / Kitebommar hos Surfspot Sweden AB (ECB2447061M)
Eleveight CS Vary bar V5 Plus

Eleveight CS Vary bar V5 Plus

7199 SEK
Mer information
Artnr: ECB2447061M
 
Antal: 
 • Produktinformation
  • Kitebom från Eleveight
   Large, justerbar 47-55cm.
   Small, justerbar 42-50cm.

   Funktioner

   • Intuitiv fyrlinors bom med optimal säkerhet på en frontlina
   • Enhetlig depower- och säkerhetslina i TPU-rör
   • Reviderat Quick-Matic II-utlösningssystem med ny övre swivel
   • Variabla integrerade bomändar för att justera bommens bredd
   • Termobelagda, högprecisionslinor tillverkade i Tyskland

   Den omdesignade CS Vary Bar Plus erbjuder optimal säkerhet och prestanda med eleganta nya funktioner i ett variabelt men ändå ultra-intuitivt system.

   Optimal säkerhet och precis kontroll Den nya Control Series Vary Bar Plus erbjuder optimal säkerhet kombinerat med våra högsta prestandafunktioner. Plus har vidareutvecklats för precis kontroll av alla Eleveight-kites. Den nya designen är lätt och elegant, vilket sätter dig i centrum av handlingen utan att behöva fokusera på dina händer för en förbättrad åkupplevelse.

   Rundformad dubbelkavitetsrör Det runda dubbelkavitetsröret rymmer både depower- och säkerhetslinorna, men håller dem separerade inom ett enhetligt system. Det allround TPU-röret minskar friktionen på linorna och säkerställer därmed mindre slitage. Den röda säkerhetslinan är integrerad i TPU-röret för att förhindra trassel och ge baren en ren installation.

   Variabel storlek och funktion CS Vary Bar Plus finns i två storlekar och båda har en anpassningsfunktion som gör det möjligt för åkaren att justera barens bredd. Byt enkelt mellan 42 eller 50 cm bredd för den lilla baren och 47 till 55 cm bredd för den stora baren för att matcha din kite-storlek eller åkstil.

   Ergonomiskt utformad Den ergonomiskt formade EVA-beläggningen på baren ger ett bättre grepp och mer komfort och förhindrar hand- och underarmsutmattning. Barändarna är också utrustade med ett mjukt EVA-skydd mot stötar på brädan eller kroppen.

   Nyheter på V5 Förutom det nya dubbelkavitetsröret har V5 det omdesignade Quick-Matic II-utlösningssystemet med en ny övre svivel, ett nytt clam cleat och ett keramiskt kullagersystem för pålitlig otrestning. Dessutom har depower-linan en dubbel-lagers Spectra-kärna för mindre friktion och extra hållbarhet, och pigtails har förstärkts för en starkare, mer hållbar anslutning med enkel åtstramning och lossning.

   Maximal säkerhet Vi använder de högsta kvalitetstermobelagda Dyneema-linorna från Tyskland, som har minimal töjning och kan tåla de högsta brottbelastningarna. Vårt pålitliga och beprövade Clean Cleat System och Quick-Matic II-snabbutlösningssystem är standardfunktioner för att säkerställa säker och enkel kontroll vid alla tillfällen.

   Förändringar V5

   • Reviderat Quick-Matic II-utlösningssystem med ny övre svivel
   • Keramiskt kullagersystem för pålitlig otrestning
   • Ny depower-lina med dubbel-lagers Spectra-kärna för mindre friktion och extra hållbarhet
   • Rund TPU-tub med två kaviteter som separerar depower- och säkerhetslinorna
   • Ny clam clamp
   • Förstärkning av pigtails för en starkare, mer hållbar anslutning och enkel fastsättning/lossning
  • Leverans och frakt
  • Frakt:

   OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner. Du måste vara inloggad för att kunna publicera en recension.

  Se fler varor

  Andra köpte även