Armstrong HS1850 Foil Kit A+ with V2 HS232 tail, 72cm Plate Mas
Armstrong HS1850 Foil Kit i gruppen Foil / Wing foil / Hydrofoil Wingfoil hos Surfspot Sweden AB (HS1850FKA)
Armstrong HS1850 Foil Kit

Armstrong HS1850 Foil Kit

29998 SEK
Mer information
Artnr: HS1850FKA
 
Lägg i kundvagnen
 • Produktinformation
  • Armstrong HS1850 Foil Kit A+ with V2 HS232 tail, 72cm Plate Mast, TC60 Fuselage and PP Shims. En premiumfoil gjord i kolfiber från Armstrong. Dennaa foil kit lämpar sig både för nybörjare och avancerade åkare. Det är en otroligt lättkörd foil med litigt lyft. Enkel att pumpa och snabb för sin storlek. Dessutom svarar den otroligt bra vilket gör den perfekt för carving svängar. Foilen har fått väldigt bra omdömen. Se länken för Real Watersports recension: https://www.youtube.com/watch?v=Z0AVl0BO4qE
   Den passar utmärkt för wing foil där den går att foila redan i 4m/s om du ahr lite pumpteknik. Och klarar samtidigt hårda vindar över 10m/s bättre än andra stora foilar. Armstrongs nya A+ system gör även foilen ännu hållbarare och starkare. Det ingår även väska samt skydd för mast och vinge.

   Wing Foil: Alla viktklasser i alla vindar
   Surf: Perfekt för små vågor
   SUP: Perfekt för små vågor
   Wake: Bra för tyngre åkare
   Downwind: Alle viktklasser

   Frontvinge: HS1850 
   Mast: M72cm/28.5”
   Fuselag: TC60
   Bakvinge: HS232
   Vikt: 3260g

   Komplett med - Väska, Polycarbonate Pro Shims, Bi Directional Titanium Brickor, Titanium T-nuts, Skruvar, Torx mejsel, Skydd för mast och vingar.

  • Leverans och frakt
  • OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  omdömen

  3 omdömen
  Joel 2023-11-03

  Jag tycker Armstrong har en helt byggkvalitet. Inget glapp! Härligt att inget kan korrodera. Kolfiber och titan. Magiskt!

  Mattias 2023-05-09

  Underbar foil. Lyfter tidigt och enkel pumpa. Mer fart än andra stora foil jag testat. En riktig keeper.

  Kristoffer Living 2022-03-30

  -topp kvalitet, topp användarvänlighet! -Efter att ha provat den här ”top end foilen”, så är det bara att ”buga och bocka”. Armstrong har fått fram en vinge som har enorm bredd. Skulle vilja säga, att om man bara ska ha en vinge, som även passar när man blir bättre på att köra, så är det en sån här som gäller (men smakar det så kostar det..????). -Man bara ställer sig på brädan, börjar glida och njuter. -har inte heller inte så stor betydelse hur/var man placerar den i brädboxen. -funkar oavsett, verkar det som. Dock allra bästa ”lite längre bak”. -inga obehagliga överraskningar, ”breachar” nästan aldrig. -Snabb,-enormt glid, -svänger lätt/kontrollerat. Känns som att man har flera sekunder mer på sig till fot/greppförändringar i gippar och slag. -vilket är till särskilt stor nytta, med ”kalla vinterfingrar/fötter.

  Visa fler

  Se fler varor

  Andra köpte även

  M2 Neoprenlim
  99 SEK
  Köp!
  Info
  Sko Ascan Fly 5mm
  459 SEK
  529 SEK
  Ascan Thermoglove 3/2mm
  fr. 297 SEK
  fr. 499 SEK