Armstrong HS1550 V2 Foil Kit
Armstrong HS1550 V2 Foil Kit i gruppen Foil / Foil Wake / Hydrofoil Wake hos Surfspot Sweden AB (HS1550FKA)
Armstrong HS1550 V2 Foil Kit

Armstrong HS1550 V2 Foil Kit

26599 SEK
29498 SEK
Mer information
Artnr: HS1550FKA
 
Lägg i kundvagnen
 • Produktinformation
  • Armstrong HS1550V2 Foil Kit A+ with V2 HS232 tail, 72cm Plate Mast, TC60 Fuselage and PP Shims.
   Premiumfoil gjord i kolfiber från Armstrong. Det är en perfekt allround foil för prestanda. Den stabila foilen tillsammans med den kortare fuselagen ger en foil som får ut det bästa av två världar. Detta eftersom foilen ger stabilitet och den kortare fuselagen gör att den blir lättare att svänga vilket ger en foil som trots sin stabilitet har en kort svängradie. Foilen lämpar sig utmärkt för wing foil i både hårda och lätta vindar. Dessutom är den utrustad med Armstrongs nya A+ system vilket gör foilen ännu starkare och hållbarare. Väska och skydd för vinge och mast ingår.

  • Leverans och frakt
  • OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  omdömen

  1 omdömen
  Stefan Haberl 2022-11-14

  Armstrongs kvalite och känsla för detaljer går inte att jåmföra med något annat. Varje del levereras med vadderade skydd, man får en hel låda med skruv och verktyg och även en fin väska för hela kittet. Varje skruv har t o m en armstrong logga. Toleranserna är också mindre än andra märken så aldrig problem med t ex trasiga gängor. Man spar också mycket tid då man låta hela foilen vara ihopmontetad längre tider utan problem, tack vare att ingenting är i aluminium, bara titan, kolfiber och rostfritt. Armstrongs vinge HS1550v2 är en av mina favoriter. Kör numera mest HA vingarna men behåller HS1550v2 (inte att förväxla med v1) för lättvind då jag tycker de större HA vingarna svänger dåligt. HS1550v2 svånger bra, är stabil och riktigt snabb med vinge. Funkar bra i mindre vågor men är det huvudhöga vågor maxar den ofta ur och blir okontrollerbar. HS1550v2 kan funka som enda vinge för dom flesta och har fått väldigt bra omdömen/reviews vilket jag bara kan hålla med om. Det är många mer erfarna winfoilare (inkl jag själv) som behåller den i sin quiver och går då och då tillbaka och kör på denna för att utvecklas och träna nya manövrar. 72cm mast är en lagom längd på plattvatten, i vågor och för nybörjare men 85 är väl lite kanske lite bättre i choppigt vatten. 60 fuse är en bra kompromiss mellan stabilitet/svängighet och är vad jag oftast kör på och 232 bakvingen passar bra ihop med hs1550v2 men jag kör själv oftast på fv200 staben som gör den lite losare/svängigare.

  Visa fler

  Se fler varor

  Andra köpte även