Starboard Windsup Compact Package 5,5 (uthyrning
Starboard Windsup Compact Package 5,5 (uthyrning) i gruppen Vindsurfing / Uthyrning och lektioner hos Surfspot Sweden AB (compactuthyr)
Starboard Windsup Compact Package 5,5 (uthyrning)
Starboard Windsup Compact Package 5,5 (uthyrning)

Starboard Windsup Compact Package 5,5 (uthyrning)

500 SEK
Mer information
Artnr: compactuthyr
 
Lägg i kundvagnen
 • Produktinformation
  • Kompaktversion Starboard Windsup rigg, det innebär att den är så pass kompakt när den är ihoppackad att du enkelt kan styva den i baklucka på en bil eller en båt. Helt komplett rigg förpackat i praktisk bag där var sak har sin plats. Segel i dacron som ger mycket kraft även i lätta vindar och oslagbar hållbarhet. Finns i 5,5 kvm. Denna rigg har fått högsta betyg (5 av 5) i kategorin SUP segel i tyska SURF. Mer info nedan.

   Välj 1st för 3 dagar
   Välj 2st för 8 dagar

   Villkor för hyra av utrustning

   Hyrestagaren skall vårda utrustning under hyrestiden och utrustning ska återlämnas i oförändrat skick, frånsett normalt slitage. 

   Hyrestagaren skall innan uthyrningen besiktiga och notera eventuella skador och få de noterade på leveranssedeln med underskrift av Surfpot. Vid återlämnande av utrustningen besiktigas utrustningen och avvikelser skall ersättas av hyrestagaren.

    

  • Leverans och frakt
  • OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner. Du måste vara inloggad för att kunna publicera en recension.

  Se fler varor

  Andra köpte även