Starboard Suit HD All Star Rosso
Starboard Suit HD All Star Rosso i gruppen Torrdräkt hos Surfspot Sweden AB (140017-22)
Starboard Suit HD All Star Rosso

Starboard Suit HD All Star Rosso

8699 SEK
Mer information
Artnr: 140017-22
 
Antal: 
 • Produktinformation
  • Ny premiumtorrdräkt från Starboard. 

   Den Allstar HD står för det bästa av två världar. Lika robust som HD Pro med Cordura-förstärkningar på bak och ben och samtidigt lika bekväm som Allstar i halsen med den genomarbetade kragkonstruktionen i neopren.

   Panellayouten i ryggpartiet ger mycket rörelsefrihet, speciellt vid paddling, och gör dräkten extremt bekväm med det mycket stretchiga och andningsbara yttermaterialet Ultra Flex / Clima Core.

   All Star HD är också konstruerad med "Clima Core Technology". Detta är ett vind- och vattentätt membran som fungerar i växlande väderförhållanden tack vare sin andningsbara struktur och - beroende på utetemperaturen - utstrålar eller reflekterar kroppsvärme. Dräkten hjälper därmed till att hitta ett behagligt kroppsklimat.

   Den sticker också ut visuellt bland torrdräkterna på marknaden: materialet, som är skräddarsytt för Starboard och särskilt elastiskt, tillåter en kroppsnära skärning. Dessutom kan du variera midjemåttet med kardborrebandet beroende på hur många lager du bär under dräkten.

   Reflextryck ger ökad synlighet och säkerhet även i sämre ljusförhållanden.

   Se Storleksguide
  • Leverans och frakt
  • Frakt:

   OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner. Du måste vara inloggad för att kunna publicera en recension.

  Se fler varor

  Andra köpte även