Starboard All Star Sup Suit Herr Black/Parot i gruppen Torrdräkt / Torrdräkt för paddling hos Surfspot Sweden AB (140007-22)
Starboard All Star Sup Suit Herr Black/Parot

Starboard All Star Sup Suit Herr Black/Parot

Mer information
Artnr: 140007-22
Storlek: 
Antal: 
 • Produktinformation
  • Uppdaterad version av storsäljaren All Star, en av de absolut bästa SUP och paddeltorrdräkten på marknaden tycker vi. Den är superlätt, strechig och den andas  bättre än alla andra torrdräkter vi testat för sporter där man rör sig mycket och behöver ventilation. Nya versionen har uppdaterad krage för effektivare halslås, ny skurning i panelerna, vattentät innerficka samt en icke vattentät ficka för snabb åtkomst.

   OBS halslåset på denna typ av dräkt är neopren för maximal komfort. Så inte till för att hålla helt tätt vid långvarig dykning med huvud under vattnet.


   Dräkten
   Byggd för att anpassa sig till olika klimat på ett bra sätt. Panellayout som ökar rörelse och flexibiliter. Dräkten har ett antal revolutionerande funktioner som gör paddling i kallt väder ännu enklare och roligare än tidigare.

   Utformad för att göra rörelser på vattnet så enkla och naturliga som möjligt. I kombination med underställ och fleece håller du dig varm och torr utan att kompromissa med prestandan.

   Det vattentäta tyget och shake to dry-funktionen för att man inte bli supen på att paddla i våtdräkt igen när man börjat använda denna.  Det flexibla och lätta tyget gör det mycket enklare att ta av dräkten, vilket är avgörande i kalla klimat där vindkyla och kall luft kan göra klädbyte outhärdligt.


   Ultr-Flex Material Tillverkat av det mest flexibla laminerade membranet med 3 lager så att dräkten kan flexa där det behövs. Detta i kombination med flexpaneler gör All Star SUP Suit till en av de mest bekväma och användarvänliga torrdräkter för paddling på marknaden.

   Anatomisk panellayout En särskilt utformad panellayout i rygg ökar flexibiliteten och minskar spänningen under armarna under paddeling vilket möjliggör en fulla paddelrörelser.

   Clima-Core All Star SUP Suit är designad med den kalla årstiden i åtanke.

   Dräkten är tillverkad av det ventilerande och vattentäta Clima-Core-materialet som förändras och anpassar sig utifrån de förhållanden man paddlar i. Regleringen av detta material hjälper till att hålla kroppen vid nära perfekt temperatur för ökad paddelprestanda.

   SUP-specifik neoprenhals

   Har utvecklats för att hålla vattnet ute och ge en bekvämare paddlingsupplevelse. OBS denan typ av neoprenlås är inte lika tätt som latex men ger mycket bättre komfort, så dräkten är inte till för att dyka med huvet under vattnet, gör man det får man in lite vatten.

   100% Vattentät Dragkedja placerad några centimeter lägre än normalt för att undvika nötning på halsen medan du paddlar. Neoprenhalspanelen är också strategiskt utsträckt för att ge en effektivare tätning.


   Full Latex Seals
   Dräkten har Latexförseglingar på handlederna och fotledsmanschetter, vilket gör den till en av de mest bekväma torrdräkterna på marknaden.

   Latextätningarna är justerbara, så att du kan trimma dem för att passa dina personliga krav. Latextätningarna förhindrar att vatten kommer in i dräkten när du faller i vattnet.


   Slim fitting
   Dräkten är utformad för att vara så smal som möjligt för att underlätta rörligheten.

   Våra justerbara remmar gör att du kan skräddarsy dräkten medan du bär den. Remmarna kan lossas när du har tjockare underställoch dras åt när du bär mindre, vilket garanterar den perfekta passformen.

   Reflexer
   De reflekterande delarna på armar och ben ökar säkerheten och synligheten under tidig morgon- och kvällssession ute på vattnet.

   Fix Repair Kit
   Clima-Core-materialet är ett extremt slitstarkt material och kommer inte att revora sig i första taget. 
   Men om du punkterar torrdräkten har Starboard skickat med ett enklare reparationskitt som, inte kräver mer än ett strykjärn och 5 minuter av din tid.
   Se Storleksguide
  • Leverans och frakt
  • Frakt:

   OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner. Du måste vara inloggad för att kunna publicera en recension.

  Se fler varor

  Starboard Fuselage 95cm PLUS Aluminium
  Lång fuselage i aluminium, passar Starboards foil.
  3299 kr
  Köp!
  Info
  Starboard Tail Wing 255 -2 degrees Carbon (Thin)
  Bakvinge från Starboard, passar Starboard fuselag 75, 95, 115.
  1699 kr
  Köp!
  Info
  50
  Starboard Light Core Director Green (us-box)
  SUPfena från Starboard, utgående modell. US-box. Fenan kan avvika lite från bilden....
  497 kr (999 kr)
  Köp!
  Info
  13
  Starboard Sup 6 4 x 25 Hyper Foil Lite Tech 2021
  Perfekt bräda för både SUPfoil och Vingfoil. 6'4 är perfekt storlek för m...
  9997 kr (11498 kr)
  Köp!
  Info

  Andra köpte även

  11
  Dakine full finger glove svart
  Tunn och skön seglahandske som passar kite och vindsurf. Ger bra grepp och räddar h...
  357 kr (399 kr)
  7
  Sko Ascan Titan 7mm
  419 kr (449 kr)