Starboard Carve 139 Wood RTF (Uthyrning)
Starboard Carve 139 Wood RTF (Uthyrning) i gruppen Vindsurfing / Uthyrning och lektioner hos Surfspot Sweden AB (starcarve139)
Starboard Carve 139 Wood RTF (Uthyrning)

Starboard Carve 139 Wood RTF (Uthyrning)

990 SEK
Mer information
Artnr: starcarve139
 
Lägg i kundvagnen
 • Produktinformation
  • Bräda med autopilot men som endå aldrig känns tråkig. Det känns som den gör dig till en bättre vindsurfare, superenkel att plana och jippar som en dröm. Snabb och sportig samtidigt som den är förlåtande. Drömbrädan för många och det visar sig även när vi har testdagar, då är carve alltid en favorit.

   OBS 139 Wood sandwich är foil ready. Dvs du kan även segla den med hydrofoil (endast vanlig fenan ingår dock, vill du ha en hydrofoil så  kan vi lägga till det mot extrakostnad)

   Välj 1st för 3 dagar
   Välj 2st för 8 dagar


   Villkor för hyra av utrustning 

   Hyrestagaren skall vårda utrustning under hyrestiden och utrustning ska återlämnas i oförändrat skick, frånsett normalt slitage.  
   Hyrestagaren skall innan uthyrningen besiktiga och notera eventuella skador och få de noterade på leveranssedeln med underskrift av Surfpot. Vid återlämnande av utrustningen besiktigas utrustningen och avvikelser skall ersättas av hyrestagaren.

    

  • Leverans och frakt
  • OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner. Du måste vara inloggad för att kunna publicera en recension.

  Se fler varor

  Andra köpte även

  M2 Neoprenlim
  99 SEK
  Köp!
  Info
  Sko Ascan Fly 5mm
  459 SEK
  529 SEK
  Ascan Thermoglove 3/2mm
  fr. 297 SEK
  fr. 499 SEK