Shark Windsup Set (uppblåsbar)
Shark Windsup Set nivå 1-3 (uppblåsbar) i gruppen SUP / SUP brädor / Vindsup uppblåsbar hos Surfspot Sweden AB (sharkset)
Shark Windsup Set nivå 1-3 (uppblåsbar)

Shark Windsup Set nivå 1-3 (uppblåsbar)

14194 SEK
21697 SEK
Mer information
Artnr: sharkset

Antal:

Lägg i kundvagnen
  • Produktinformation
  • Komplett paket med uppblåsbar Windsup från Shark. Mycket välbyggd i toppkvalite.  Extra kompakt windsurfingrigg på 5,5 kvm från marknadsledaren Starboard. Allt är designat för att kunna packas kompakt, exempelvis i en båt eller bakluckan på en bil, dvs du behöver inte ens ha takräck för transport av grejerna.

    Brädan byggd i extra robust och styv konstruktion och utrustad med centerfena vilket är ett måste för bra vindsurfingegenskaper (även centerfena ingår). Riggen är en Starboard Compact 5,5 rigg, designad för just Windsup och att gå igång redan i lätta vindar. Hela riggen med mast, bom, segel, mastfot och förlängare är förpackad i en smart bag som är enkel ta med sig. Paketet inkluderar även pump, reparationskitt och väska till brädan som har inbyggda hjul för enklast transport. Dessutom ingår en 3-delad paddel med carbon skaft. Även leash ingår vilket är bra när du skall paddla.
  • Leverans och frakt
  • OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

    Klicka här för att läsa mer om frakter.

omdömen

0 omdömen

Den här produkten har inga recensioner. Du måste vara inloggad för att kunna publicera en recension.

Tillbehör

Se fler varor

Andra köpte även