Severne Moto 7,2 (Uthyrning)
Severne Moto 7,2 (Uthyrning) i gruppen Vindsurfing / Uthyrning och lektioner hos Surfspot Sweden AB (4005230001005uth)
Severne Moto 7,2 (Uthyrning)

Severne Moto 7,2 (Uthyrning)

700 SEK
Mer information
Artnr: 4005230001005uth
 
Lägg i kundvagnen
 • Produktinformation
  • Välj 1st för 3 dagar
   Välj 2st för 8 dagar

   Villkor för hyra av utrustning.
   Hyrestagaren skall vårda utrustning under hyrestiden och utrustning ska återlämnas i oförändrat skick, frånsett normalt slitage. 

   Hyrestagaren skall innan uthyrningen besiktiga och notera eventuella skador och få de noterade på leveranssedeln med underskrift av Surfpot. Vid återlämnande av utrustningen besiktigas utrustningen och avvikelser skall ersättas av hyrestagaren.

   Moto förvandlar två segel till ett enda segel som överskrider prestandagränserna.

   Genom att kombinera hastigheten och stabiliteten hos Overdrive med den lätta användarvänligheten hos Turbo, förenklar Moto alla aspekter av freeride. Ett segel för alla.

   Den höga hudspänningen i kombination med en ram med två kamaxlar / sju läkt skapar tillräckligt med strukturell styvhet för att Moto ska kunna matcha ett slalomsegel för toppfart. Kortare bomlängder matchas med en djupare profil och tävlingsinställd framkant för att öka lyftkraften, minska motståndet och balansera backhandtrycket.

   Med en mycket avsmalnande luffhylsa känns Moto mycket lättare än ett tävlingssegel. Detta gör det enkelt att göra gippar och lättare att starta vatten. Varje designdetalj har utvärderats och utförts baserat på maximal användarvänlighet OCH prestanda. Spräng hela dagen.

   Moto är en direkt ättling till Mach6-racesegelprogrammet och använder XR-konceptet: En Xtended-serie för varje segelstorlek möjliggör större luckor i ditt koger. Välj ditt favoritsegel och hoppa sedan över en storlek upp eller ner för att bredda ditt vindområde.

   Rigga Moto på en RDM-mast och Enigma 160-bom för den ultimata upplevelsen. Tre mastlängder täcker hela Moto-sortimentet. Alla storlekar kan riggas på en enda Enigma 160-bom. Oöverträffad enkelhet.

  • Leverans och frakt
  • OBS! Korrekt fraktpris visas i kassan, informationen ovan tar ej hänsyn till eventuella fraktkampanjer (t ex, "Fri frakt för köp över 1000:-").

   Klicka här för att läsa mer om frakter.

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner. Du måste vara inloggad för att kunna publicera en recension.

  Se fler varor

  Andra köpte även